Share |

ReStore Time v PUMA Social Club Storu

foto: pořadatel akce

Navrhni jméno, nakup za půlku a nech si poradit se stylingem od celebrit. To je ReStore Time - nový „mini projekt“ PUMA Social Club Store pro jejich návštěvníky.
 
PUMA Social Club Store přináší trochu letního osvěžení. Plánuje do budoucna pár změn, které jsou zatím tajné, nicméně část svých záměrů poodhalí už v tomto týdnu. Ve středu 31. července mezi 18:00 a 21:00 si přichystal Store pro návštěvníky překvapení. Ten, kdo tam v tenhle den a v tuhle dobu dorazí a napíše na jejich uměleckou zeď nápad, jak by se měl Store ve své nové etapě jmenovat, může nakupovat úplně všechno za poloviční ceny. Během srpna se pak vyhodnotí nejlepší „autor jména“ , který si vybere v září výrobky z nové kolekce v hodnotě 5000 korun. 
 
PUMA Social Club Store přizval k této „kreativně-nákupní akci“ módní poradce, kteří intenzivně řeší „co na sebe“ před každým vystoupením na veřejnosti, mají svůj cool styl a znají PUMA produkty jako své boty. Na místě bude k dispozici také zpěvačka Tonya Graves, která v PUMA Social Club Store ráda nakupuje a tráví tam svůj čas. „Do PUMA Social Club Storu se chodím oblékat často. I když mám poslední dobou hodně ráda holčičí styl, baví mě kombinovat šatičky a podpatky právě s designovými věcmi od Pumy. Jsou cool a strašně pohodlné. Ve středu to dokážu každému, kdo bude chtít!“, komentuje Tonya svou středeční účast. Dále se bude moct potkat s herečkou Bárou Polákovou nebo hudebníkem Jiřím Burianem, který dodává: „Baví mě, když má někdo styl a umí se obléknout. Není to ani tak o penězích, jako o vkusu. Už od dětství se mě pokaždé matka ptala, jestli jí to sluší, když šla ven, a jestli má zvolit tyhle korále, tyhle kamaše nebo tuhle kombinézu. Táta to tolik neřešil a o mně věděla, že jsem k ní upřímný a vždycky mi záleželo na tom, co má člověk v sobě, ale i na sobě. Šaty dělají člověka. Rád si pro tentokrát zahraju na stylistu a poradím i ostatním.“
 
 
Akce se koná na adrese:
PUMA Social Club Store
Maiselova 2, Praha 1
 
www.facebook.com/kdonespinezaspi
FB událost: https://www.facebook.com/events/455621291212682/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.