Share |

Report: Red Bull 3Style

Kvalifikační kolo přední DJské soutěže konečně i v Česku
foto autor

 Red Bull "napravil historickou křivdu" a zařadil nás na mapu světovýho DJingu uspořádáním kvaldy na celosvětový finále Red Bull 3Style. V Polsku. Sorry hoši, exotika zase příště. 
 

/fb fotogalerie/

 

 

Lucernu zahřáli Indy s Wichem, přičemž naivně klukovský texty ze starejch desek byly příjemnou protiváhou tolik diskutovanejm “vrcholům” současný roztomile bratrovražedný hip-hopový scény. DJ Wich mimochodem následně zasedal i v porotě a i podle konečnýho výsledku to očividně byla dobrá volba. 

 

Dál už v patnáctiminutovejch oknech prezentovalo 6 kluků (Ondrash, Roxtar, Friky, Australan, Lowa a Flux) svoje sety. Výrazně mě nebral popík ze Stodolní, ale jinak musím říct, že i přes často zaslechnutelný ovlivnění legendárním setem od Beat Torrent, byla pětice hodně silná v kramflecích, technicky zručná a s podmínkou zařazení tří hudebních stylů (proto 3Style, víme?) si celkem vynalézavě poradila. Hodnotila se i práce s publikem, což se přes moje počáteční obavy obešlo bez lacinejch gest a přehnanýho podbízení a naopak se i přes pauzy potřebný k obměně soutěžících a jejich arzenálu, dařilo držet atmosféru na výtečný úrovni. 

 

Zasloužený vítězství kolem půl druhý ráno shrábnul i můj favorit DJ Roxtar, kterej se v únoru zasnaží na světovým finále. Návštěvu nedalekýho Krakova bych doporučil. Pro nás, pro který je vrcholem umu nastavit si prolínání na Spotify, jsou soutěže v technickým DJingu vždycky zážitek. Red Bull 3Style navíc ukázal, že laťka rozhodně nebude nízko. 

 

Red Bull 3Style

21.9.2017 Lucerna Music Bar Praha

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.