Share |

Reebok rozpumpuje spartakiádní stadion na Strahově

foto: Reebok

V sobotu 9. dubna se uskuteční jedinečná běžecká akce PUMP The Prague Run. Výjimečná bude také díky svému unikátnímu prostředí. Pětikilometrová trať plná překážek bude postavena v nejbližším okolí Velkého strahovského stadionu. Akce pro všechny je zdarma po registraci na webu.
 

Sportovně zábavní odpoledne PUMP The Prague Run napumpuje do legendárního stadionu novou energii, která všem účastníkům připomene slavnou historii tohoto místa. Stadion s největší rozlohou na světě a kapacitou 280 tisíc (96 tisíc sedících) diváků je dnes kulturní památkou. Na jeho výstavbu dohlížel prezident Masaryk, po němž stadion kdysi nesl jméno. Konaly se tu všesokolské slety, komunistické spartakiády i antikomunistické koncerty. Na Rolling Stones sem v roce 1990 dorazilo 110 tisíc návštěvníků!
 

Dlouhé tribuny, které se pomalu mění ve skutečnou městskou džungli, teď budou úžasnou kulisou pro PUMP The Prague Run. Tohohle překážkového dobrodružství, ve kterém nehraje roli cílový čas, se zúčastní také Ben Cristovao, jedna z nejvýraznějších postav české hudební i fitness scény.  
 

Pět kilometrů je vzdálenost, kterou není těžký zvládnout. Proto si myslím, že se nikdo nemusí bát a může v klidu vyrazit, v registraci na webu zbývá už jen pár míst. Uvidíme se i s mým týmem na startu!“ vyzývá Ben všechny váhající běžce.
 

Registrace je zdarma a probíhá prostřednictvím /WEBU/. Na trať se pak budou běžci vydávat ve startovních vlnách. První se prožene tratí ve 13 hodin, poslední v 17 hodin. Startovní čas si vybere každý účastník sám při registraci.
 

Ani v cíli ale zábava neskončí, připraven je atraktivní doprovodný program, jehož součástí bude mimo jiné Reebok chill zone s DJs, Parkour show nebo Photo corner! Akcí provede modelka a moderátorka Hana Mašlíková.
 

Běžci se také budou moci zblízka seznámit s novinkou Reebok ZPUMP Fusion 2.0. Tato stylová běžecká bota je unikátní svým konceptem, který vychází z revoluční technologie PUMP. Ta využívá patentovaný vzduchem plněný vak, který se vytvaruje přesně podle nohy svého nositele, takže bota sedí tak, jako by byla šitá na míru.
 

Pro více informací sledujte /WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.