Share |

Reebok a rapper Future představují výsledek své kreativní spolupráce

foto Reebok

 
REEBOK SE SPOJIL S HIPHOPOVOU SUPERSTAR
 
Značka Reebok uvádí model Instapump Fury Overbranded, na jehož originálním designu se podílel americký rapper Future
 
PRAHA, 12. 10. 2016 - Model Instapump Fury patří k ikonám módního průmyslu už od roku 1994. Jeho design vždy předbíhal svou dobu, je totiž ztvárněním dlouhodobé snahy značky Reebok o inovativní tvorbu. Tato bota je stvořena pro všechny, kteří chtějí na ulici vynikat a nepotřebují dělat kompromisy. V rámci kolekce Fall/Winter 16 uvádí Reebok model Instapump Fury Overbranded, který vznikl v rámci kreativního partnerství s rapperem Futurem a zdobí jej výrazné logo Reebok Vector.
 
Hudebník pocházející z Atlanty je pro svou mimořádnou kreativitu označován za vizionáře. Nové trendy určuje jak unikátní hudbou, tak schopností kombinovat ji s jedinečným módním stylem. Svou tvorbou tedy neposouvá vpřed jen hudební průmysl, ale dalece přesahuje jeho hranice. Future zastává stejné hodnoty, jaké představuje originální design Instapump - je individuální, ikonický a bez zábran.
 
Unisex model Instapump Fury Overbranded nosil Future během nedávné Summer Sixteen tour a nyní je konečně dostupný také široké veřejnosti. Zdobí jej nadčasová černobílá kombinace, signifikantní exoskelet i technologie Pump, díky které se bota přizpůsobí jakémukoliv tvaru nohy. 
 
Instapump Fury Overbranded naleznete ve vybraných sneakers shopech 
od 12. října. Zakoupit jej můžete v obchodech Footshop, Queens a Sneak-a-Venue.cz.
 
Pro více informací sledujte:
www.reebok.cz
Facebook.com/ReebokCzechRepublic
Instagram.com/REEBOK_CZ

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.