Share |

REAL UNIVERZÁLNÍ DEZINFEKCE- VÍTĚZ NEVIDITELNÝCH BITEV

foto Real

 
 
 
Domov je místo, kde se všichni chceme cítit bezpečně. Ani ostnatý plot či kvalitní zámek nám ale bezpečnost nezaručí, pokud bude náš dům plný virů či bakterií. Zbavte se jich jednoduše a rychle s  novým Realem Univerzální dezinfekce - za ten pocit z opravdu čistého domova nebo kanceláře to rozhodně stojí.
Pokapaný stůl od omáčky nebo dětské hračky umatlané od rozžvýkaných piškotů – to nejsou jen vady na kráse vašeho interiéru, ale už po několika hodinách především hnízda baktérií, které pouhé otření kuchyňskou houbičkou rozhodně nezlikviduje. I v ní jsou totiž pravděpodobně namnožené bakterie, kterým se ve vlhku a teplu mezi zbytky jídel skvěle daří.
Ne, vidět svůj byt pod mikroskopem bychom asi nechtěli. Nezbývá, než zvolit účinné řešení.
Nezávislá akreditovaná laboratoř potvrdila, že novinka od značky Real Univerzální dezinfekce spolehlivě likviduje viry, kvasinky i bakterie, můžete si být tedy jistí, že všechny omyvatelné plochy efektivně vydezinfikuje a navíc jim neublíží – neobsahuje totiž dráždivý chlor ani alkohol. Praktický sprej tak můžete bez obav nastříkat na kuchyňskou linku, dřevěný stůl, podlahy nebo například kliku u dveří a nemusíte se přitom bát nevzhledných skvrn. Díky rychlému účinku stihnete vyčistit hračky vašeho dítěte dřív, než je začne postrádat a nezapomeňte přitom na předměty, které nejčastěji berete do ruky - co například váš mobilní telefon?
Real Univerzální dezinfekce je vhodný do domácnosti, provozovny, potravinářství, kanceláře i průmysl. Všude tam oceníte jeho účinnost, efektivnost a praktické balení ve spreji.
Výrobce značky Real, česká firma Zenit spol. s r.o. vyrábí v čáslavském závodě čisticí prostředky pro české i zahraniční domácnosti již více než 20 let. Přestože čerpá z letitých zkušeností, vlastní vývojová laboratoř a výrobní zázemí zároveň dovolují rychle reagovat na nejnovější trendy.
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.