Share |

RAW Digital Night

foto: DRAWetc. visual atelier

V pátek 24.4.2015 se uskuteční první soutěžní kolo 2. ročníku Raw Digital Night - kreativní soutěže. Nový koncept páteční zábavy bude v duchu RAW art Wrestlingu. Soutěž je rozdělena na digitální a analogovou část. Svůj talent v rámci čtyř večerů předvede celkem 24 ilustrátorů, při čemž princip zůstává zachován, zadané téma se soutěžící dozví až na místě - od odborné poroty.
 
Časový limit je 90 minut, o vítězi sice rozhodne odborná porota, svůj hlas však budou mít i návštěvníci. V jednom kole se utkají čtyři wrestleři, vítěz postupuje do finálového kola.
 
Proti sobě se postaví talentovaní mladíčkové a jedna slečna: Skupina Hell Bells - Petr Šťovík, Mergen Erdenebayar, Le Tchach Thao, Trieu Phi Long a skupina Mix Print- Filip Štorch, Adam Švejda, Dávid Kurňavka, Dušan Grof.

V porotě zasednou profesionálové napříč uměleckými směry: streetový umělec Miko Škapa, 3d digitální artista Jan Hunter Doležálek, čaroděj v CGI a postprodukci Lukáš Vodička a designer vinyl toys Alexander Gürlich, to vše v režii kosmonauta Vladimíra Strejčka.
 
Ve zkratce na vás čeká 8 vystupujících ilustrátorů během jednoho večera, živý kreslířský souboj - obří LED obrazovka 2x8 metrů!
 
Událost na faceboku najdete: TADY
Video upoutávka:  TADY


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.