Share |

Raf Simons (kreativní ředitel fy Calvin Klein a dříve oko Dioru) spolupracuje s The XX

foto ČTK

Video natočil a režíroval Alasdair McLellan
Společnost Calvin Klein, Inc. dnes oznámila, že její kreativní ředitel Raf Simons spolupracoval se skupinou The xx a fotografem a filmovým režisérem Alasdairem McLellanem na tvorbě kreativního konceptu a režii videa pro novou píseň této kapely s názvem “I Dare You.”

Raf Simons si skupiny The xx ve složení Jamie Smith, Romy Madley Croft a Oliver Sim dlouhodobě váží a již spolu s režisérem McLellanem spolupracoval při natáčení videoklipů k písním “On Hold” a “Say Something Loving.” Vzhledem ke spojitostí, kterou mezi aktivitami této hudební skupiny a svou vlastní prací u CALVIN KLEIN Raf Simons vidí, ho spolupráce na třetím videu z této trilogie velmi potěšila a mohl zde uplatnit svůj cit pro architektonické a atmosféru dotvářející prvky a využít také skvělé slavné vyslance značky CALVIN KLEIN.

Videoklip byl natočen v Los Angeles v objektech Lloyd Wright’s Sowden House a John Lautner’s Rainbow House a hraje v něm herečka Millie Bobby Brown, která v současnosti účinkuje též v kampani By Appointment značky Calvin Klein. Ve videu se dále objeví i Ashton Sanders, který je také tváří reklamní kampaně značky Calvin Klein na pánské spodní prádlo (men’s Spring 2017 Calvin Klein Underwear). V klipu dále hrají Paris Jackson, která se zúčastnila letošní benefiční akce Costume Institute Benefit jako host za značku Calvin Klein a také modelka Lulu a model Ernesto Cervantes, kteří účinkují v reklamní kampani značky a v podzimní ranvej show Fall 2017 CALVIN KLEIN 205W39NYC.
Na video se můžete podívat tady.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.