Share |

Rádio a telka na víkendy

 SlunečnÍ paprsky se již snaží vyhrát nad zimou a každý chatař a chalupář jistě odzimoval a těší se na první práce na zahradě a úpravě interiéru. Hospodyňky podnikají jarní úklidy a pánové s radostí připravují své „hračky“ (sekačky, křovinořezy, ale i audiovizuální elektroniku) po zimě na novou sezónu. A pokud si chtějí udělat radost a obnovit vybavení elektroniky, pak jsou ideální produkty SENCOR – televize SLE 49F13TC, skvělé rádio SRD 6600 DAB

Každý si chce udělat radost a trochu si svůj víkendový dům každoročně poupravit a zvelebit. Něco málo obnovit či změnit. Spotřebiče také stárnou a i tím, že nebyly celou zimu aktivní, je třeba je zkontrolovat, případně upravit, a nebo si udělat radost, a pořídit si nové. Značka SENCOR se již stala zárukou toho, že její výrobky jsou funkční, designově vkusné a cenově dostupné. Poměr cena výkon vyhrává nad ostatními značkami. Pokud si tedy na chatu či chalupu (ale klidně i do pracovny či dětského pokoje ve svém hlavním bytě) pořídíte některou televizi od SENCORu, neprohloupíte. Výběr je veliký – můžete si vybírat z několika velikostí i funkčního vybavení.
Nově naskladněná je televize SLE 49F13TC. Jedná se o TV s úhlopříčkou 49“, tedy 123 cm, s Ful HD rozlišením, 1920 × 1080 bodů. S D-LED, jasem 350 cd/m² a odezvou 8 ms. Její pozorovací úhel je skoro 180°, tedy pozorovatelná je skoro odkudkoli. Připojit k ní můžete mimo klasických přehrávačů i USB disk. Výstup na sluchátka je take samozřejmostí. Tato televize je dostupná v síti Planeo Elektro za cenu 10 499 Kč.
Úhlopříčka displeje 123 cm (49“), rozlišení Full HD
HD DVB-T2/C tunery
Přehrávání a záznam na disk USB
Obraz:
Úhlopříčka displeje 124 cm (49“)
Full HD
Rozlišení 1920 × 1080 bodů
D-LED
Jas 350 cd/m²
Odezva 8 ms
Široký pozorovací úhel 178°/178°
Digitální hřebenový filtr (DCF)
Dynamické potlačování šumu (DNR)
Příjem signálu:
DVB-T2 (H.265, max. 1920 × 1080/60p)
DVB-T
DVB-C
PAL/SECAM BG/DK/I/L/L‘
Zvuk:
Výstupní výkon 2 × 6 W
Ekvalizér
Vstupy a výstupy:
3× HDMI, SCART, Mini AV in, Mini YPbPr, VGA in, PC Audio in, koaxiální, USB 2.0, sluchátkový jack
Rozhraní CI+
Přehrává:
Video: MKV, AVI, MP4, MOV, XviD
Audio: MP3, AAC, WAV
Obrázky: JPEG, JPG
Textové: TXT
Ostatní:
Nahrávání na disk USB (formát PVR-TS) / přehrávání z disku USB
Časové sledování
OSD: EN, CZE, POL, HUN, SVK, GER, FRE, ITA, SPA, GRC, HRV, SRP, BUL, SLV, LIT, RUS, DUT
Elektronický programový průvodce EPG
Teletext
Hodiny, časovač
Rodičovský zámek
Hotel Mode (Hotelový režim)
Napájení, spotřeba a rozměry:
Příkon: AC ~100-240V, 50/60Hz
Energetická účinnost: 96 W/<0,5 W v pohotovostním režimu
Rozměry se stojanem: 1105 × 276 × 684 mm
Rozměry bez stojanu: 1105 × 86 × 650 mm
Hmotnost: 11,4 kg
VESA: 200 × 200
Pokud by byla do vaší chaty velká, můžete si od SENCORu pořídit TV ve velikosti od 81 cm uhlopříčky.
Ti, kteří rádi poslouchají u práce či posezení na terase nebo zahradě odpolední, víkendová vysílání rozhlasových stanic, pak neprohloupí koupí Radiopřijímače SENCOR SRD 6600 DAB, které bude jako jedno z mála na současném trhu i po přepnutí vysílací frekvence z FM na digitální vysílání.
Mezi ty patří třeba „tranzistorák“ Sencor SRD6600 – radiopřijímač v minimalistickém retro designu, který však má vše potřebné pro spokojený a perfektní příjem rozhlasového vysílání. Kromě DAB+ tak samozřejmě nabízí i příjem analogového vysílání v pásmu FM (VKV). Pro automatické naladění používá PPL ladění RDS a zvuk si vychutnáte díky stereo reproduktorům s pěkným výkonem 4 W RMS (2 x 2W), poskytující nádherný zvuk se zřetelnou reprodukcí mluveného slova i na delší vzdálenost, kdy vyniknou právě přednosti digitálního vysílání. Dostupný v síti Planeo Elektro je za cenu 1499 Kč.
Pro televizi, kterou si nově pořídíte, neváhejte vybrat ten správný držák. Pokud máte málo místa, volte držák na stěnu, který může být statický nebo výsuvný – televizi si při sledování nastavíte tak, jak bude nejlepší zorné pole a po vysílání zase „přisunete“ ke stěně a ušetříte prostor. Například výsuvný držák Stell SHO 3610 má nosnost až 50 kg. Od zdi se dá vzdálit až 51 centimetrů. Díky tomu si pak můžete vybrat, zda budete televizi sledovat z gauče nebo z kuchyně, která je v opačném rohu místnosti. Rozteč otvorů je u tohoto modelu 34 X 160 mm až 600 X 400 mm. Dostupný je v síti Planeo Elektro za 1490 Kč. Držáků STELL naleznete u prodejců elektroniky několik druhů. STELL může nabídnout i TV stolky.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.