Share |

Radio 1 Silent party je tady!

foto: pořadatel akce

Radio 1 Silent party 10. dubna v klubu Blink Excelent v Holešovické tržnici.
„Hlavně nebýt při průzkumu slyšet,“ zní základní pravidlo urbexerů.
 
Komunita „městských průzkumníků“ se vůbec poprvé představí veřejnosti společně s Radio 1 Silent Party v pop-up klubu Blink Excelent. V pop-up klubu Blink Excelent v Holešovické tržnici se 10. dubna uskuteční Radio 1 Silent Party s šesticí nejlepších českých Djs. Součástí večera je i Urbex Night – vůbec poprvé tak vyjdou na „světlo světa“ čeští urbexeři – městští průzkumníci.
 
„Při průzkumu je nejdůležitější nebýt slyšet,“ říká jedna z předních osobností české urbex (urban exploration) komunity, který vystupuje pod přezdívkou Diver Zant a dodává: „Pak jste jenom stín v chodbách a věžích.“ A právě tématicky se urbexeři potkají na jednu noc v pop-up klubu Blink Excelent v 130 let staré hale bývalých jatek v Holešovické tržnici na Radio 1 Silent Party. Na té dostane každý z návštěvníků bezdrátová dvoukanálová sluchátka a může tak poslouchat a tančit na hudbu dvojice Djs na stagei. Ve tmě je navíc podle zeleného a modrého světla na sluchátcích vidět, který Dj bitvu vyhrává. Postaví se tak proti sobě frontman kapely Sunshine Kay Buriánek a frontman Republic of Two Jiří Burian, Dj Tuco (UK) versus Chong X a Josef Sedloň proti Gadjo.cz (známý též jako Mackie Messer).
 
Pro návštěvníky tak nebude problém poslouchat projekce fotografií a filmů z urbex průzkum napříč Českem i světem anebo si nasadit sluchátka a oddat se hudbě a tanci. „Budeme potichoučku jako myšky,“ dodává s úsměvem jeden z organizátorů Adam Ondráček a autor filmu Excelent Urbexers (zde: https://vimeo.com/90871055 ).
 
Radio 1 Silent Party & Urbex Night se koná 10. 4. v pop-up klubu Blink Excelent (Holešovická tržnice, hala č.8. - Jateční ulice, vedle Alzy) od 20:00. Vstupné je do 20:00 50,- CZK, poté 90,- CZK a v ceně je zapůjčení bezdrátových dvoukanálových sluchátek.
 
www.klublink.cz
 
www.artprom.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.