Share |

Racek přilétá na Kampu v obnovené premiéře!

Divadlo Kampa uvádí obnovenou premiéru představení Jonathan Livingston Racek, které v roce 2007 na základě stejnojmenného textu Richarda Bacha nazkoušel Jaroslav Dušek ve spolupráci s neslyšícími, které doprovázela četbou herečka Ivana Uhlířová.

17.12. tohoto roku se představení vrací.Příběh bude vyprávět šest rukou a dva hlasy - tentokrát se četby ujme Sofia Adamová a Agáta Dušková. 

"Jonathan Livingston Racek se poprvé vznesl k nebi v září 2007.

Letěly s ním i herečka Ivana Uhlířová a tři tlumočnice - Marie Basovníková, Zuzana Hájková a Kateřina Červinková Houšková. A když se všichni koukli dolů, uviděli, že žádné hranice mezi světem lidí slyšících a neslyšících nejsou, stejně jako hranice mezi světem mužů a žen. Rozhodli se, že proto poletí napříč všemi těmito světy a budou bourat hranice, které vyrostly jen v našich myslích. Každá vyřčená myšlenka proto dostala křídla českého znakového jazyka, každá mužská ptačí postava duši ženy. Pokud naleznete odvahu používat svá křídla, můžete se vypravit do kteréhokoli ze světů - snaží se Jonathan Livingston Racek říct všem, kteří mu naslouchají." 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.