Share |

QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP

foto: pořadatel akce /Robert Chadim

Devátý ročník Mistrovství České republiky a Slovenska v surfingu, „QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP“, proběhne 24.6 – 3.7. letošního roku ve francouzském Seignosse, tradičním místě konání šampionátu a jedné z nejlepších surfařských lokalit v Evropě. Mezinárodní závod přinese mistrovská klání v kategoriích mužů i žen, bohatý doprovodný program a samozřejmě i hlavní ceny pro vítěze, surfboardy značek Quiksilver v mužské kategorii a Roxy pro nejlepší z žen.
 
Pro účastníky je zajištěna doprava z Prahy klimatizovaným autobusem a ubytování v rekreačním areálu s bazénem v těsné blízkosti surfařského spotu. Registrace na QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2016 právě probíhá na webu.

/WEB/ /VIDEO POZVÁNKA/
 
Formát závodů je osvědčený a totožný s tím, který používá World Surf League při surfových závodech ASP. Všichni zaregistrovaní účastníci se v prvním kole rozlosují do tří až čtyřčlenných skupin a mají 30min jam session, kde mohou předvést své dovednosti. V hodnocení se počítá součet dvou nejlépe odjetých vln. První dva postupuji dál do dalšího kola. Pavouk pak pokračuje až do finále. Přesný formát závodu a rozlosování zveřejníme na riders meetingu v neděli 26. června 2016.
 
Kromě hlavního závodu jsou na programu doprovodné soutěže. V loňském roce mimořádně populární kategorie děti (do 14 let). Dále pak  Tag Team contest – štafeta týmu a Paddle Battle – hromadný závod v pádlování. Speciální cena bude připravena za nejlepší vlnu celého eventu. Myslíme i na zajímavý suchozemský program – promítání surfařských filmů v přírodním kině, grilování, výlety na tapas do nedalekého San Sebastianu ve Španělsku a samozřejmě nezapomenutelné Jägermeister parties u bazénu. Každý účastník dostane navíc Quiksilver nebo Roxy tričko z limitované edice.
 
Pro všechny účastníky jsme připravili nové balíčky, které zahrnují i surfovou školu Kevina Olsena! Kevin je bývalý profesionální surfař, který pochází z Jihoafrické republiky. Po skončení své profesionální kariéry trénoval anglický a jihoafrický surfový team. Nyní má surfovou školu ve Francii, kterou provozuje již téměř 10 let. Jeho jméno zaručuje nejvyšší profesionalitu a osobní přístup. Škola je určena jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé, kteří se chtějí dále zdokonalovat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.