Share |

Psí kousky na Svárovské louce

foto: pořadatel akce

V sobotu 21. února 2015 se pořádají na Svárovské louce od 10 hodin (registrace do 9.45) dopoledne Psí kousky, mírné závody pro pejskaře v pěti dovednostech, a sice: Psí miss – v kruhu před porotou a diváky korzo psa i pána, porota hodnotí ladnost a souhru obou; Psí poslušnost – základní povely– „Lehni!“, „Sedni!“...; Překážková dráha psa i pána – na cca 30 metrech překonávat dvě překážky, áčko, nízkou kladinu a bude-li sníh tak i „Taxisův Příkop“ s grácií a důvtipem; Nejlepší psí kousek – něco ohromujícího, co umí jen ten váš pes... V těchto disciplínách bude porota hodnotit ve škále 1-5  (a 5 je nejvíc). Dalším kolem je soutěžení O nejrychlejší přivolání psa – na povel „Zůstaň“ a „K noze!“ urazí pes cca 10 metrů  – celé provedení bude měřeno stopkami, nejposlušnější a nejrychlejší je vítěz.
 
Ke zhlédnutí bude také exhibice profesionálního psovoda. Závěrem akce totiž bude předvedena ukázka odborně vycvičeného psa. Závodů se může zúčastnit každý, kdo má doma psa a chce se trochu pobavit. Děti se psy by měly přijít raději v doprovodu rodičů.
 
Komentátorem soutěže bude pan Jakub Dogman. Přihlášení s kontaktem na sebe můžete posílat na přihlašovacím formuláři SSZ Svárov: www.spolek-svarovskeho-zvonu.cz  nebo na uvedený e-mail: bradicka@raz-dva.cz  nebo na  tel.: 603 945 618, Lukáš Bradáček.
 
1.cena:  „ZLATÁ KOST 2015“ + obří psí kost „žužlák“ + pytel žrádla + jedno pivo 10´ pro páníčka + brožura „Příběh kostela sv. Lukáše“.
 
Zápisné - poplatek 100,- Kč - se hradí na místě v den závodů v sobotu 21.února 2015, a to nejpozději do 9.45 na louce za školou. Oheň a občerstvení bude zajištěno. Každý psí účastník obdrží malý dárek a každý psovod dostane misku horké polévky za účast.
 
Pro diváky bude vstupné dobrovolné a případná vybraná částka poslouží pořadateli pro pokrytí nákladů této akce a také na podporu projektů budoucích.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.