Share |

Protišedi doporučuje: Zapište se do kurzů kreslení a malby

Učit se něčemu novému celý život je nutné. učit se kreslit a malovat člověku zkultivuje vidění světa, pomůže zrelaxovat a naučí ocenit krásu obyčekných věcí.
Náš tip, který jsme vyzkoušeli a líbil se nám, jsou kurzy v centru Prahy v ateliéru Malování kreslení v Balbínově. Nejde o to, že byste potřebovali mít úžasný talent. Není potřeba mít ambice na uměleckou kariéru. jde o to strávit pár hodin ve společnosti barev a lektorů (obvykle mladší a středněvěcí absolventi českých vysokých uměleckých škol). Je to užitečné a příjemné.
 
Sledujeme dění kolem ateliéru, proto vám můžeme dát vědět, že

KURZY PRO DOSPĚLÉ, SENIORY A KROUŽKY PRO DĚTI PRÁVĚ ZAČÍNAJÍ:)

ZÁPIS DO ZIMNÍHO SEMESTRU 2017 byl právě zahájen.
Provozovatelé vám vzkazují:
Nabídka kurzů je velmi bohatá, svého učitele u nás v ateliéru najdou jak úplní začátečníci, se kterými postupujeme krůček za krůčkem, tak pokročilí malíři, i ti, kteří se chtějí připravovat na talentové zkoušky. Pokud Vás láká kreslení, malování, komiks, módní kresba, sochařská či keramická dílna – neváhejte nás kontaktovat! Místečka se začínají pomalu zaplňovat a nyní je ten správný čas rezervovat si místo v oblíbeném kurzu spolu se svými kamarády – malíři.

  • rozvrh lekcí
  • rezervace místa - info@malovanikresleni.cz nebo telefonicky +420 777 422 022

 
Budete-li chtít s výběrem správné lekce či lektora pomoci, napište.

Více zde: http://www.malovanikresleni.cz/news/zapis-zahajen-kurzy-pro-dospele-seniory-a-krouzky-pro-deti-rezervujte-si-misto-vcas/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.