Share |

Projekt Streets of Brno odhaluje velmi dobře oblečené lidi

foto: SOB

V Brně jede nový projekt - Streets of Brno. Chce ukázat dobře oblečené lidi z jeho ulic. Tohle nám o něm napsaly autorky:
 
Netvrdíme, že fotíme ryzí Brňáky, neptáme se nikoho na trvalé bydliště, čas od času náhodou odchytneme cizince. Nejde nám ani tak moc o originalitu, jako spíš o určitou míru vkusu, smysl pro detail a schopnost chytře kombinovat.

Nenadřazujeme žádný styl nad ostatní, snažíme se být co nejvíce otevření jakýmkoliv výstřelkům, ale je samozřejmé, že se ve fotkách promítne, co se líbí hlavně nám osobně. Neřídíme se žádnými trendy a nezajímá nás, co je právě in.

Za celým projektem stojí pouze 2 lidé – Kristýna Kyánková (moje maličkost) a můj parťák Tomáš Gál. Mou úlohou je oslovení lidí na ulici, píšu texty pod články (reportáže z daného focení) a popisky k jednotlivým odkazům na našem Facebooku. Tomáš ale dělá to nejdůležitější – fotí. Podobu celého článku a vybírání fotek se snažíme dělat společně, ačkoliv dohodnout se je občas trochu složitější.

Od začátku chceme nejen fotit street style, ale také se účastnit zajímavých brněnských akcí spojených s módou. Takhle jsme se nedávno zúčastnili například Wolfgang night ve Fratelli Caffé, kterou pořádal Wolfgang Store ve spolupráci s TONI&GUY Brno. Teď se těšíme na výraznou brněnskou fashion akci zvanou Módění, která se bude konat v Domě umění města Brna 7. června. Už od počátku jsme chtěli spolupracovat s originálními brněnskými značkami a obchody, které nabízí neotřelou módu, šperky a design, a navzájem se podporovat. V současnosti mezi naše „partnery“ patří Leporelo+, Wolfgang, youngprimitive a nově Pokojík.

Momentálně máme stránku jak na blogspotu, tak i na tumblr. Všechno je ale v počáteční fázi a do budoucna chystáme pár výrazných změn, které doufám naši čtenáři ocení.
https://www.facebook.com/brnostreetstyle
http://streetsofbrno.blogspot.cz/
http://streetsofbrno.tumblr.com/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.