Share |

Program Továrny na květen a červen

 
Dělnická 63 připravila na květen a červen pestrý program. Od DIY Festu, přes Blešák a Bejby Bazar až po VHS Kino.
 
 
Program:
KVĚTEN
4.5. 20:00 Jarní Kino - film Nenasytná Tiffany, vstupné 70,-
Český komediálně laděný hororový debut režiséra Andyho Fehu s výrazným autorským rukopisem. Hrají: Jiří Panzner, Leoš Noha, Petr Čtvrtníček a další.
11.5. 20:00 Jarní Kino - film Skauti bez lilie, vstupné dobrovolné
Dokumentární film Skauti bez lilie zkoumá normalizační dilemata skautských oddílů. Režie: Viktor Portel
13.5. 10:00 -17:00 Pravý Bleší Trh, vstup zdarma
Chcete se zbavit věcí, které již máte okoukané nebo nepoužíváte? Na našem blešáku máte jedinečnou příležitost. Nebo snad chcete najít ztracené poklady? Nebo dokonce sháníte novou sadu nádobí? Neváhejte navštívit náš bleší trh. Jako doprovodný program můžete navštívit recyklační workshop nebo naše VHS kino, kde se budou promítat filmy z 90.let.
22.5. 19:00 Charity Jazz pro Neratov, vstupné 990,-
Jazzový koncert na podporu sdružení Neratov, které se zaměřuje na pomoc lidem s postižením, opuštěným dětem a sociálně znevýhodněným. V Neratově před téměř 25 lety vzniklo chráněné bydlení pro lidi s lehkým a středně těžkým mentálním postižením. Na koncertě vystoupí Roman Pokorný a kapela (CZ) a Lorenz Kellhuber (D).
 
27.5. 9:00 - 18:00 DIY Fest v rámci TRIANGLU, vstup zdarma
Triangl je spojení Továrny, Vnitroblocku a trhů Mint. V Továrně se bude konat DIY Fest - festival manuálně kreativních prací. Přijďte si s dětmi pomalovat smaltované hrnky, odlít si betonový truhlík a nebo se přijďte naučit řezat sklo. Čekat na Vás bude více jak 10 kreativních workshopů od sváření přes kreativní psaní až po kompostování. Svoje síly spojí ateliér Srna, recyklační dílna Já na tom dělám, komunitní zahrada Prazelenina a mnoho dalších.

 
ČERVEN
1.6. 20:00, 22.6. 20:00, 29.6. 20:00 VHS's not dead - KINO Naslepo, vstupné dobrovolné
VHS’s not dead je projekt, který se specializuje na projekce VHS kazet. Přijďte zavzpomínat na jedinečné filmy 90.let s fantastickým českým dabingem a jedinečnou kvalitou VHS nahrávání. Chybět nebudou ani reklamy s Rayem Korantengem a Lucií Borhyovou. VHS Naslepo Vám přehraje náhodně vybraný film z našeho VHS archivu. Těžko říct, zda zrovna jdete na Čelisti, Titanic a nebo Kokosy na sněhu - zaručeně si to ale užijete! Pouštět budeme jen kultovní filmy!

 
3.6. 9:00 - 18:00 Bejby BAZAR, vstup zdarma
Chcete prodat Vaše zásoby dětského vybavení nebo něco pěkného nakoupit? Prijďte do Továrny! Čekat na Vás bude prosecco, dětský koutek s chůvami, dětské kino, hlídání kočárků, kavárna...
6.-10.6. Ceny Pavla Kouteckého, vstup zdarma
Hledáme dokumentární film s osobitým pohledem na svět kolem nás. Cena Pavla Kouteckého, udělovaná režisérům dokumentárních filmů, s sebou nese odměnu 100 000 korun pro režiséra.
15.6. 17:00 FuckUp Night Vol. XIX
FuckUp Nights je série pravidelných setkání, během kterých známé osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. První akce v Praze proběhla již v prosinci 2014, a od té doby jsme se dostali již do sedmi měst, ve kterých vystupovalo na 28 setkání celkem 126 speakerů pro téměř 8 tisíc návštěvníků.
 
Další informace najdete na facebooku @tovarnadelnicka. Pokud byste se rádi zúčastnili Blešáku nebo Bejby BAZARU jako prodejci, přihlašovací formulář najdete právě tam.
www.facebook.com/tovarnadelnicka

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.