Share |

Prodlužte si léto novou limitovanou edicí od Bubbleology

foto výrobce

 
 
 
A je to tady! Nové říjnové příchutě Bubbleology s jistotou zaženou první podzimní chmury a nabijí vás energií. Základem všech drinků z nové limitované edice je čerstvý zelený jasmínový čaj, který vám doplní tolik potřebné antioxidanty a originální ovocné kombinace potěší vaše smysly.
 
Nová limitovaná edice plně vychází z přání naších zákazníků. Především pak pokračování mezi zákazníky tolik oblíbeného PINKY JOY, který jsme pro tento měsíc připravili v mléčné variantě. EXOTIC MELON a APPLE-COLADA přivítají ti, kteří si chtějí udržet prázdninovou náladu co nejdéle“, říká Jaroslav Bartoušek, hlavní technolog chuti v Bubbleology.
 
EXOTIC MELON – Znáte malý zelený meloun cantaloupe? Jeho oranžová dužina je příjemně měkká, sladká a velmi aromatická. Může vám připomínat sladkou karotku a mango. Vychutnejte si tuto příchuť v harmonii s jasmínovým zeleným čajem a mixem ovocných praskacích kuliček!
PINKY JOY VOL. II. – Kombinace bílé broskve, limetky, ananasu ve spojení s červeným ovocem. To je Pinky Joy. Tuto sladce ovocnou příchuť si tentokrát můžete užít v mléčné variantě a s tapiokovými kuličkami.
APPLE-COLADA – vyzkoušejte naši originální variaci na oblíbenou Piňa coladu! Kokos a ananas zůstává, o neotřelou ovocnou chuť se ovšem postará šťavnaté zelené jablko. Užijte si jemně sladkou kombinaci s kokosovou příchutí doplněnou skvělým ananasovým želé!
 
Bubbleology na český trh přináší moderní verzi čaje pro všechny věkové kategorie. Originální londýnské bubble tea od Bubbleology je široká škála ochucených ovocných a mléčných čajů, které Vám dodají energii a v těchto parných letních dnech vás také dokonale osvěží. Díky unikátnímu způsobu balení se nemusíte bát, že by se vám čaj rozlil. Tuto rychle rostoucí značku najdete již na 22 místech po celé České republice a na 14 na Slovensku. Sledovat nás můžete na fecebooku a instagramu. Mixuj a bav se!
www.bubbleology.cz ; www.bubbleology.sk
 
 
Kde nás najdete?
Česká republika

Praha

OC QUADRIO

Praha

OC PALLADIUM

Praha

OC PALLADIUM

Praha

Atrium Flora

Praha

Koněvova

Praha

Arkády Pankrác

Praha

OC Chodov

Praha

Novodvorská Plaza

Praha

OC Nový Smíchov

Praha

Centrum Černý Most

Brno

Olympia Brno

Brno

Galerie Vaňkovka

České Budějovice

Lanova třída

České Budějovice

OC Géčko

Plzeň – Černice

Olympia Plzeň

Plzeň

Plzeň Plaza

Plzeň

Galerie Slovany

Liberec

NC Géčko Liberec

Hradec Králové

FUTURUM Hradec Králové

Pardubice

Atrium Palace Pardubice

Jihlava

City park Jihlava

Tábor

Stánek u hotelu Palcát

Mladá Boleslav

Bondy Centrum

 
Slovensko

Bratislava

Eurovea

Bratislava

Avion

Bratislava

Central

Bratislava

Bory Mall

Bratislava

Aupark

Trenčín

OC Laugarício

Trnava

Galéria Trnava

Trnava

City Arena

Banská Bystrica

SC Europa

Nitra

Galéria Mlýny

Žilina

Mirage

Žilina

Aupark

Košice

OC Optima

Košice

Aupark

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.