Share |

PROČ BĚHEM MERCEDES BENZ FASHION WEEKU DO HOLEŠOVIC?

KONCEPT STORY ZVE NA VESMÍRNOU PERFOMANCI I NOVÉ KOLEKCE
foto: pořatel akce

Fanoušci futuristických a konceptuálních tendencí v módě a šperku mohou jásat. V holešovickém showroomu mladého designu Koncept Story se v rámci nadcházejícího Mercedes Benz Prague Fashion Week chystá jedinečná módní performance pod širým nebem s názvem My little square, ve které své vesmírné inspirace propojí respektovaná taneční umělkyně Jana Vrána a dvě hostující designérky Koncept Story, šperkařka Dana Bezděková a módní návrhářka Lucie Erban Marešová.
 
Na ruce nosíš prsten, který vypadá jako malý čtvereček. Jednou jsi ho našla na zemi, nevzpomínáš si už, kdy a kde se to stalo, ale víš jistě, že těsně před tím spadla třpytivá hvězda a ty sis něco přála, “ zvou na performanci designéři z showroomu Koncept Story Eliška Lhotská a Ondřej Vicena. Touto akcí pomyslně navazují na povedenou módní performanci Milky Way, která na pražském Řezáčově náměstí proběhla během Mercedes Benz Prague Fashion Week v březnu a mezi diváky slavila nevídaný úspěch.
 
Novinky si však nepřichystali pouze hosté Koncept Story. Zbrusu nové produkty přímo v obchodě předvede i stálé osazenstvo holešovického showroomu, třeba šperkařka Kristýna Malovaná poprvé sáhla po nerezové oceli, Nastassia Aleinikava ukáže kolekci, kterou vytvořila pro label Lake a ukrajinský týden módy a ve které hraje hlavní roli artyčok, a Petra Pitelková alias Petiteé představí Three Little Stories, tedy jedinečné šaty, které s úspěchem prezentovala na renomované akci Fashionclash v Maastrichtu.
 
Večer plný neotřelých módních vystoupení, neokoukaných kolekcí a příjemného setkávání proběhne v Koncept Story 6.9.2016 od 19:00, na samotnou performace se můžete těšit od 20:00.
 
MY LITTLE SQUARE
PERFORMANCE: Jana Vrána
FASHION: LEM
ŠPERK: Dana Bezděková jewellery
HUDBA: Lukáš Bayer
 
6.9.2016, 19:00
Řezáčovo náměstí 2, Praha 7, 170 00
po – pá / 10 – 20. hodin
so / 10 – 17. hodin
ne / zavřeno


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.