Share |

Přizpůsobte adidas svému stylu

foto: PR

Vpusťte do svého šatníku skutečně originální módu přesně podle vašeho vkusu. Nyní můžete vzít věci do svých rukou a ukázat světu, kdo opravdu jste, pokud dáte prostor své fantazii a kreativitě s novou službou miadidas. Díky ní si můžete poručit, jak bude váš model z dílny adidas vypadat. Staňte se na chvíli návrhářem a nechte promluvit váš jedinečný styl.

Podle svého vkusu si můžete od 12. listopadu na stránkách http://www.adidas.cz/miadidasupravovat vybrané kousky oblečení a obuvi z volnočasové kolekce adidasOriginals i sportovních kolekcí adidas Performance. Měnit můžete nejen barvy, ale i látky, ozdobit oblečení logem navíc, nebo přidat vlastní nápis. U bot si kromě toho můžete vybrat také barvu podrážky, tkaniček a oček na tkaničky.

Pokud si váš výtvor objednáte nejpozději 24. listopadu, dopravu kurýrem do 4 týdnů budete mít zdarma a získáte tak jedinečný vánoční dárek pro sebe nebo své blízké. Ideální volbou jsou například nestárnoucí tenisky adidas Superstar, které ve vašem originálním designu budou ještě více nepřehlédnutelné. Nenechte se už omezovat běžnou nabídkou a dejte vyniknout vaší individualitě...


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.