Share |

Připravte svou pokožku na velkou porci slunce s Lush!

Připravte svou pokožku na velkou porci slunce s Lush!
 
Tak jako pro jakoukoli jinou příležitost nabízí Lush spoustu zdatných bojovníků pro opalování a péči o pokožku, která je namáhaná sluncem. Jistě si ještě živě vzpomenete na horké dny loňského léta, které, daly zabrat nejen kancelářím, kde klimatizace nestíhaly a přeplněným koupalištím, ale také vaší pokožce. Ať už na nás čekají ty samé parné dny, nebo se chystáte slunci vyjet vstříc k moři, nezapomeňte si s sebou tu správnou „výbavičku“, která vás před slunce ochrání, pokožku pohladí a dodá jí hebkost i po celodenním cachtání v moři;) A pokud vaše pokožka naopak nemůže být slunci vystavena a musíte se chránit ve stínu, ale přesto byste si ráda dopřála trochu hnědého nádechu, i pro vás máme řešení! 
 
BLACK STOCKINGS
Představujeme vám velkou novinku – tónovací olej na tělo v tuhé podobě. Ať už tančíte latinu, standard, nebo vůbec netančíte, využijete ho, když se nechcete trápit se silonkami, ale přesto chcete dodat vašim nohám šmrnc a lehké tónování. Ovšem stejně tak se hodí i na všechny ostatní části těla. Jako naše ostatní tuhé oleje, obsahuje výživná přírodní másla, která pečují o vaši pokožku. Vůní připomíná slunné Karibské pláže, obsažená skořice a silice z bobulí nového koření vás zahřejí na těle i na duši. Má-li vaše pleť opálený, skořicový až čokoládový odstín, Rumba ji promění v tmavý voňavý satén.
 
Tip: pokud máte pleť světlejší a přesto byste jí rádi dodali trochu toho opáleného tónování, přejeďte po těle Rumbou jen zlehoučka a následně pečlivě rozetřete rukou, popř. přidejte trošku tělového mléka, abyste docílili rovnoměrného lehoučkého nádechu.
365 Kč / 30g
 
THE SUNBLOCK
Tuhá opalovací péče do sprchy
Naneste svou ochranu proti slunci už ve sprše s tímhle tuhým kvádříkem s ochranným faktorem, kakaovým máslem, kalamínovým práškem a růžovou absolue. Použijte jeden dílek pro ochranu celého těla.
UVA SPF 30
395 Kč / 100g 
 
SESAME SUNTAN LOTION
Krém na opalování
Sezamově voňavé mléko s faktorem pro vaši ochranu před škodlivým UV zářením. S výživným kakaovým máslem a chladivou aloe vera. List ořešáku a sezamový olej pomáhají pokožce v produkci melaninu, takže vás tohle mléko zanechá krásně bronzové a nespálené.
UVA SPF 10
365 Kč / 100ml 
 
SYMPATHY FOR THE SKIN – nejen po opalování 
Tělový krém 
Dovolte tomuhle sympaťákovi, aby se vám představil! Banánovo-vanilkový výživný tělový krém, jehož vůně vás vezme do náručí a pohoupe. Je to jako mazat se dětskou tvarohovou pochoutkou – jemně, nevtíravě vonět budete po celý den, zatímco čerstvé banány se lehce vsáknou do vaší kůže a dodají jí potřebnou vlhkost. Labdanová pryskyřice pomůže napravit pružnost a drobné prasklinky. O parádní výživu se postará kakaové máslo a mandlový olej. Tenhle krém je s námi od úplných začátků, a stále je tak populární, že jsme ho prostě nemohli poslat do důchodu. Název vznikl podle hitu Sympathy for the Devil od Rolling Stones.
Původní receptura.
525Kč / 230ml 
 
POWDERED SUNSHINE
Tělový pudr s ochranou proti slunci
Lehký pudr s kalamínem, kukuřičnou moukou a ochranným faktorem. S osvěžující vůní, silicí z kadidla a jemným pigmentem pro zdravou barvu.
SPF 15 – 225 Kč / 70g 
 
 
DREAM CREAM – tělový krém 
Krém na citlivá těla 
Žádný jiný krém na světě vaši pokožku tak nezklidní! Heřmánek, růže, tea tree, levandule... všechny tyhle přísady s blahodárnými účinky na podrážděnou pokožku jsou obsažené v krémovém základu z ovesných vloček. Učiněný zázrak!
545 Kč / 230ml 
 
CHARISMA
Charisma je mix zlatavých barev, který se používá pod make-up pro zdravý jas pleti. Bezvadný na snědou, ale i světlou pleť, které dodá opálený, bronzový efekt. Ani jsme tohle slovo nepřidávali mezi ostatní do barevného kola, protože charisma chce přece každý! 
399 Kč / 19ml
 
MILLION DOLLAR MOISTURIZER
Bionický krém na obličej
S tímhle báječným výživným, hydratačním krémem se budete cítit prostě miliónově. Med, bambucké máslo a jojobový olej zjemňují pokožku, zatímco vás ochranný faktor a sezamový olej chrání před UV zářením. Obsahuje trochu rozjasňujícího třpytu pro odpočatý vzhled.
UVA SPF 30
1395 Kč / 50ml 
 
NEW CHARITY POT – lahůdka pro vaši pokožku, která pomáhá! 
 ...aneb dobročinný kelímek, který dělá mnoho dobrého – nejen pro vaši pokožku. Tenhle štědrý krém s novou, samo-konzervační recepturou nejenže krásně opečuje vaši pokožku, ale také podpoří drobné charitativní skupiny, se kterými spolupracujeme.
Krém nabízíme ve vzorkové variantě 10 ml, 50 ml či plné velikosti 250 ml.
Celý výtěžek z prodeje Charity Potu (minus daň) věnujeme malým sdružením, která vítají pomocnou ruku v úžasných projektech či kampaních, které realizují. Charity Pot podporuje projekty, které souzní s našimi etickými zásadami v oblasti ochrany životního prostředí a práv lidí i zvířat.
495 Kč / 250 ml 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.