Share |

PŘIPRAVENÁ NA RANDE? S TĚMITO POMOCNÍKY VÁS NEZASKOČÍ ŽÁDNÉ POZVÁNÍ

 

Myslíte si, že být dokonale upravená za všech okolností znamená trávit hodiny v koupelně a pravidelné návštěvy kosmetických salónů? Inspirujte se tipy od značky BaByliss, jejíž výrobky používají i profesionálové. S těmito přístroji budete připravena vyrazit na rande, byť přímo z práce.
Vždy hladká pokožka
Pokud má zima nějaké pozitiva, pak jedním z nich je fakt, že nežádoucí chloupky milosrdně zakryjí kalhoty či hrubé punčochy. Nečekané pozvání na rande nás tak může přivést do rozpaků. A co tak zbavit se chloupků natrvalo? IPL epilátor BaByliss G960E se postará o rychlou a bezbolestnou epilaci. Větší okénko má plochu až 4 cm2, díky čemuž je čas potřebný k epilaci celého těla až o 25 % kratší. Menší aplikační okénko s plochou 2 cm2 je zase vhodné na citlivé oblasti obličeje, brady či horního rtu. Přístroj G960E je vybaven také speciálním senzorem, který automaticky určí váš fototyp a přizpůsobí mu intenzitu pulzního světla.
Doporučená cena: 8090 Kč
A přece (nevy)suší!
Pokud si svůj běžný styling neumíte představit bez proudu horkého vzduchu z fénu, sáhněte po profesionálním modelu BaByliss 6610DE.
Díky proudu záporně nabitých iontů generovaných během sušení, se vlasy při úpravě nepoškodí, ale naopak, udrží si vlhkost potřebnou pro jejich zdraví a lesklý vzhled. Při stylingu pomůže i úzký tvarovací nástavec a difuzér, teplotu a rychlost vzduchu můžete regulovat v 6 různých úrovních. Nechybí ani volba studeného vzduchu pro závěrečné zafixování účesu. Díky výkonnému motoru s životností až 1000 hodin vám tento fén ušetří množství času, který si se svou korunou krásy můžete užívat mimo koupelny.
Doporučená cena je 1090 Kč.
Dokonalé nehty na rukou i nohou
Elegantní kufřík z broušeného hliníku může být i vaší tajnou zbraní. Obsahuje totiž vybavení, které jinak uvidíte pouze u manikérky či pedikérky. Jeho základem je dvourychlostní přístroj BaByliss 8480E doplněn 6 různými nástavci. Pomocí nich můžete nejen upravovat délku nehtů, ale zároveň i vyrovnat a vyleštit jejich povrch a upravit kůžičku kolem nich. Jeden z nástavců slouží jako ventilátor, který výrazně urychluje lakování. V kufříku najdete takové dva zastřihovače nehtů, jeden určený na nohy a druhý na ruce, manikérové ​​nůžky a špachtličku na zatlačování nehtové kůžičky.
Doporučená cena: 1590 Kč
Vlny bez námahy
Multitasking je k nezaplacení, i pokud jde o úpravu zevnějšku. Elektrické natáčky BaByliss 3021E vám vytvoří krásné vlny, zatímco vy se můžete věnovat jiným činnostem. Sada 20 natáček s keramickým povrchem se v průběhu 10 minut nahřeje na teplotu 130 °C. Následně stačí jednotlivé prameny vlasů natočit a upevnit motýlkovými klipy nebo kovovými sponami, které jsou součástí balení. Zatímco vychladnou, vy se můžete věnovat líčení, případně si vychutnat ranní kávu či vyřídit maily. Jednodušší cesta k vlnám opravdu neexistuje.
Doporučená cena: 1590 Kč

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.