Share |

Přijďte si prohlédnout ušatý pohár a vyhrajte něco na zub & pití

Přibližně měsíc před finálovým utkáním letošního ročníku Ligy mistrů UEFA bude v Praze k vidění její vzácná trofej pro vítěze. Tuto sportovní událost pořádá pro fotbalové fanoušky i širokou veřejnost partner nejznámější fotbalové klubové soutěže společnost PepsiCo se svými značkami Pepsi a Lay’s. Prestižní fotbalový pohár bude v České republice vystaven v centru Arkády Pankrác ve čtvrtek 27. dubna a v pátek 28. dubna.
 
Jedinečnou fotbalovou trofej budete moci v nákupním centru Arkády Pankrác v Praze vidět a společně se s ní vyfotografovat už ve čtvrtek 27. dubna od 8:00 hodin. Slavnostní představení poháru se v OC Arkády Pankrác odehraje v ten samý den od 17:00 hodin. Setkat se na něm budete moci například s Vladimírem Šmicrem, který vyhrál Ligu mistrů UEFA v roce 2005 s fotbalovým klubem Liverpool FC. Ulovit na místě můžete nejen jeho podpis, ale také společnou fotografii. Vedle něj se návštěvníci mohou těšit i na Marka Kincla, který má rovněž zkušenosti z Ligy mistrů UEFA. Moderátorem fotbalového večera bude Libor Bouček. 
V pátek 28. dubna bude pohár vystaven od 8:00 hodin opět v nákupním centru Arkády Pankrác a vy budete mít možnost se s ním vyfotografovat. Během dne proběhne bohatý doprovodný program, kterého se od 15:00 hodin zúčastní také známý sportovní komentátor Jaromír Bosák. Mezi 17:30 a 19:00 pak na pódiu s prestižním fotbalovým pohárem vystoupí spolu s Vladimírem Šmicrem také Marek Jankulovski, který rovněž “ušatý pohár“ zvedl během své kariéry vítězně nad hlavu.  
Součástí vystavení prestižní trofeje je také fotbalová kampaň na facebookových profilech Pepsi a Lay’s.
www.facebook.com/PepsiCeskoSlovensko
www.facebook.com/LaysniSiTo
SOUTĚŽ
Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte kromě plechovek Pepsi a chipsů Lay´s strong Chilli&Lime také tričko a osušku Ligy mistrů.
Čím je slazen nápoj Pepsi?

  1. javorový sirup
  2. fruktózo-glukózový sirup
  3. cukr

Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz s předmětem soutěž UEFA, uveďte jmno a adresu pro zaslání výhry. Vyhrávají první 3 správné odpovědi. Soutěž končí 27.4. ve 13 hodin. Výherce budeme kontaktovat e-mailem.
Správnou odpověď najdete na webu www.pepsico.cz
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.