Share |

Přijďte najít svého dyzajnéra do Kavárny co hledá jméno

foto: dyzajn market / we are ferdinand

Šesté dyzajnové, komorní setkání se 22. října uskuteční v Kavárně co hledá jméno na Smíchově. Před rokem vyrostla na místě bývalé, polorozpadlé truhlárny, velmi příjemná netradiční kavárna propojená s malou galerií, kde dokážete zapomenout na ruch velkoměsta. Vpít se do sedačky a pochutnat si na výtečné kávě či vegetariánské pochutině. Specialitou kavárny je také pop-up kuchyně, které se během této akce zhostí Mikey´s Little Sins. Kluci, kteří z palačinek a lívanců dovedou vytvořit netradiční zážitek. Mikey’s Little Sins totiž nemají nic proti drobným hříchům, vášni a touze, kterou bezuzdně pouští do svých specialit.
 
#minidyzajn není jen prodejní dyzajnovou akcí, je to hlavně akce o setkání, popovídání si bez davů a v klidu. Je pro každého, kdo se chce dozvědět více o dyzajnérech a jejich tvorbě. “I když je Dyzajn market už velkou známou akcí, víme, kde jsou naše kořeny a nezapomínáme na ně. Víme, že vše začalo před 6 lety v malé kavárně a vzrostli jsme právě díky zákazníkům, kteří nám dávali zpětnou vazbu a spoustu podnětů. A stejně je tomu i u dyzajnérů, kdy zájem a názor zákazníka je nezbytný a bez něj by značky nemohly růst. Proto vznikl před rokem #minidyzajn, akce určená těm dyzajnérům, kteří se ptají po odezvě a zákazník jim není jedno.” doplňuje supervizorka #minidyzajnů Olga Velíšková.
 
V Kavárně co hledá jméno se můžete v tento den setkat s návrháři a značkami oblečení: Anna Janská, Fraise, HANK, La Klara, Splanch a pu55ycat. Veselé ponožky přivezou We are Ferdinand, obrazové mapy Look into Map. Instantní patchwork zase nabízí vtipný balíček s návodem pro tvořivce. Kdo přijde v keckách, může si ihned vyměnit tkaničky za zábavnější variantu od Anniné. Komu se stýská po létě a květinách, může se zasnít s CHICaCHIC a jejími květinovými ozdobami. Připraveny budou i šperky od Extravagart, WoodIDentity, Fakticky, Cirkus Mind, ko-ra-le a MOOYYY. A protože nezapomínáme ani na naše čtyřnohé miláčky, budou přítomni i tvůrci obojků s motýlky Collars.cz. V každém patře kavárny vás budou čekat voňavé kožené tašky a kabelky od značek BODLINE a Fabrica/Veronika Cerhová. Pokud si chcete jen posedět, začíst se a ztratit se všemu, pořiďte si knížku u Nakladatelství Meander.
Akce bude zakončena hudebním vystoupením Sama Humanse od 18:00, který žije muzikou a rád ji lidem skrze sebe předává.
 
Kavárna co hledá jméno #minidyzajn, Stroupežnického 493/10, Praha 5, 22. října 12:00 - 19:00 hodin. /FB EVENT/ /FB/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.