Share |

Přichází nejprestižnější modelingová soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014

foto: pořadatel akce

Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014. Castingy se uskuteční od 2. do 16. dubna v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a tento rok nově i muži ve věku 16 až 26 let s výškou nad 180 cm. Ambasadorkou soutěže se pro letošní ročník stala topmodelka a herečka Pavlína Němcová, která se bude podílet spolu s porotou na výběru semifinalistek a zároveň bude provázet všemi castingy. Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu řekl: „Obrovským triumfem bylo vítězství Češky Evy Klímkové na 30. jubilejním světovém finále Elite Model Look v listopadu v Číně. Pevně věřím, že rok 2014 bude pro nás minimálně stejně tak dobrý, jako ten minulý, kdy se přihlásilo více než 4000 dívek, a že úspěšnou bude i letošní novinka rozšíření castingů pro muže. “
 
Každý účastník castingu absolvuje základní pohovor se zástupci agentury Elite a partnerů projektu, získá dárek od Schwarzkopf a časopis Elle. V rámci castingů proběhnou losování o výrobky Rowenta for Elite Model Look, Schwarzkopf, služby a dárky od kliniky Perfect Clinic. Odborníci značky Schwarzkopf poradí, jak se o vlasy starat, zástupci společnosti Rowenta předvedou, jak si snadno a rychle upravit vlasy na každou příležitost a na otázky návštěvníků center budou ve vybraných městech odpovídat špičkoví lékaři z Perfect Clinic .
 
Na vybraných castinzích předvedou modelky Elite Prague nové trendy v oblasti účesů a barev pro letošní rok - Schwarzkopf Looks 2014. Všichni zájemci, kteří chtějí poradit jak pečovat o konkrétní typ vlasů, mohou také absolvovat analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.
 
Po skončení všech castingů se zúčastnění dozví o postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze. Vybrané dívky se v září zúčastní finále, které se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu. Představeni budou i nové tváře mužského modelingu. Vítězka odcestuje na 31. ročník světového finále Elite Model Look.
 
Generálním partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 je Schwarzkopf, dalšími partnery jsou Rowenta for Elite Model Look, klinika Perfect Clinic a lifestylový internetový magazín Feminity. Mediálními partnery jsou Evropa 2, Elle, JCDecaux, Musiq1 a Fashion TV.
 
 
Více na www.elitemodellook.cz
 
 
 
Elite Model Look
Ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management vzejde každý rok budoucí hvězda modelingového průmyslu. Od svého vzniku roku 1983 vyhledává Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou i profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se v 65 zemích světa a každoročně se do ní přihlásí více než 400 000 začínajících modelek.
Prostřednictvím Elite Model Look byly objeveny mnohé známé tváře z titulních stránek světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Linda Vojtová, Michaela Kocianová či světová vítězka Elite Model Look z roku 2006 Denisa Dvořáková.
Díky struktuře soutěže se každá vítězka národního finále zúčastňuje mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, vždy za hudebního doprovodu hvězd jako např. Kylie Minoque či Jessie J, na konci kterého porota sestavená z mnoha známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. První tři finalistky získávají garantovanou smlouvu s agenturou Elite.
V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992.
 
 
Elite Model Management
Modelingová agentura založená v Paříži v roce 1972 se během svého působení vypracovala na nejznámější agenturu na světě. Po celém světě má více než 35 poboček, od New Yorku, Londýna, Paříže, Milána, Kodaně, Prahy a Bratislavy, až po Hong Kong, Shanghai nebo Tokyo. Zastupuje více než 800 modelek, z kterých mnohé patří mezi světovou elitu.
Agentura Elite, jako důležitá hybná síla v modelingovém průmyslu, položila základy pro management v modelingu a i nadále pokračuje s inovací ve světě modelingových agentur. Její přístup k obchodu je založený na prodejní síle, kterou je schopná modelkám pomoct k dosažení mezinárodní úrovně a takto se posunout až na stupínek supermodelek. O dívky je postaráno na vysoké profesionální úrovni.
Elite je zastáncem etického kodexu v modelingovém průmyslu a podporuje přísné dodržování zdravého životního stylu.
Tyto zásady spolu s dlouholetou znalostí světa modelingu tvoří základ, díky kterému se podařilo např. Lindě Evangelistě, Naomi Campbell či Allesandře Ambrosio a dalším vypracovat až na úplný vrchol. Kariéru modelky pod záštitou Elite absolvovaly takové hollywoodské celebrity, jako např. Uma Thurman, Cameron Diaz či Diane Kruger.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.