Share |

Premiéra: Play Frayn na Kampě

foto Zakázané uvolnění

 

                  

PLAY FRAYN

 

V úterý 22. února se v 19:00 v Divadle Kampa rpozjede autorský projekt PLAY FRAYN. Autoři se inspirují hrou anglického dramatika Michaela Frayna Číňani. Jaké následky přinese večírek znuděných třicátníků, na který se nedopatřením dostaví nezvaní hosté? 

 

Tisková zpráva:

INSPIROVÁNO HROU MICHAELA FRAYNA ČÍŇANI

 

PREMIÉRA: 22. ÚNORA V DIVADLE KAMPA

 

PŘEKLAD: PETR ZELENKA © 1991

REŽIE: ADAM RUT

HRAJÍ: MARIE ŠTÍPKOVÁ

            PAVEL KRYL

 

 

„Jsem pokaždý nervózní, když máme hosty. Vždycky se bojím, že se to nějak pokazí.“

 

 

 

Zakázané uvolnění o. s. uvede v úterý 22. února 2011 v 19:00 v Divadle Kampa autorský projekt PLAY FRAYN. Autoři se inspirují hrou anglického dramatika Michaela Frayna Číňani. Jaké následky přinese večírek znuděných třicátníků, na který se nedopatřením dostaví nezvaní hosté? 

 

Situační frašku, v níž autor s nadsázkou popisuje rozhovorů, problémů a charakterů manželů v nejlepších letech, nastudoval režisér Adam Rut, student magisterského oboru režie - dramatutgie DAMU. V hlavních rolích se představí Marie Štípková              a Pavel Kryl, absolventi činoherního herectví DAMU. 

 

Marie Štípková, absolventka DAMU 2010. Kromě divadelních projektů (dlouhodobá externí spolupráce s Těšínským divadlem, divadlo Ponec, divadlo DISK, divadlo Minor) se věnuje filmu. Můžeme si ji pamatovat z filmu Chyťte doktora (režie M.Dolenský, asistentka Martina) anebo z úspěšného snímu Anglické jahody (režie V.Drha, Táňa).

Pavel Kryl, absolvent DAMU 2009. Mimo absolventské inscenace v divadle DISK působil rok v Naivním divadle Liberec. Ve filmu  Protektor ztvárnil roli Zdeňka, dále hrál v seriálu Přešlapy a také ve filmu Illusionista

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.