Share |

Představujeme nový obchod Laluce: Kvalitní oblečení z lásky k módě

náramky Hipanema / foto Laluce

La Luce je nový eshop s módou. Nechali jsme jeho majitele, ať se představí sami:
Laluce.cz je odpověď na náš entuziasmus, nadšení a lehkou obsesi módou – tři základní elementy, které nás vedly k odhodlání nejenom konzumovat, ale i něco přinášet. Dávat našim nápadům konkrétní podobu tak, abychom z ní měli sami radost, ale zároveň přinášeli alternativu lidem s jasnou představou vlastní image, kteří navíc kladou důraz na originalitu. Proto jsme tu my. Proto Laluce.
Pokusíme se podtrhnout váš styl, kreativitu, na kterou třeba sami nemáte dost času, a posuneme vaše představy dál, doplníme chybějící element. Kvalitou, čistými a jemnými liniemi, hravým stylem. Moment příjemného překvapení. Naše značky vybíráme s důrazem na detail, se záměrem vytvořit unikátní platformu, kdy oblečení ani doplňky nabízené námi nikde jinde na českém trhu nenajdete. A jedna z těchto značek je právě Hipanema. 
 
 
 
Hipanema prezentuje ručně dělané náramky z přírodních materiálů. Víc a víc populární neo-hippie trend přesně potřebuje tenhle doplněk! Proč ale marnit čas vrstvením, navlékáním a zavazováním každého náramku zvlášť? Takhle zřejmě uvažovaly dvě holky z Paříže, co se náhodou potkaly v Rio de Janeiru. Nejenom že je jihoamerická kultura inspirovala v samotném designu, ale zřejmě i tam se zrodil nápad spojit více náramků v jeden a Hipanema byla na světě.
DALŠÍ FOTKY NÁRAMKŮ HIPANEMA NAJDETE ZDE

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.