Share |

Pražský výběr 2012 - čtyři koncerty v původní sestavě

foto: Roman Černý

Rocková skupina Pražský výběr se vrací na pódia v původní sestavě, z dob své největší slávy, se zpěvákem a klávesistou Michalem Kocábem, kytaristou Michalem Pavlíčkem, baskytaristou Vilémem Čokem a dvěma bubeníky Klaudiem Kryšpínem a z Londýna dorazivším Jiřím Hrubešem.

Po šesti letech mlčení si rozhádaní členové kapely podali ruce, našli společnou řeč a rozhodli se očistit jméno kapely v očích fanoušků. S novou chutí do hraní se rozhodli vrátit kapele starý lesk na turné čítajícím pět zastávek. Návrat začíná v pražské Tip sport Aréně již 9.11.2012, 13.11. bude následovat Ostrava, 21.11. skupinu přivítá brněnská aréna a turné vygraduje koncertem v Pardubicích.

Turné Pražský výběr 2012 slibuje řadu hudebních překvapení, účast hostů Jiřího Tomka, Ondřeje Soukupa, coby jedněch z prvních členů kapely založené v roce 1976, ohromující scénu, špičkovou zvukovou aparaturu a světelný park, řadu speciálních efektů. Překvapením jistě budou i nové kostýmy kapely, na jevišti bude umístěná bezmála metrová lupa, vážící 30 kilogramů naplněná destilovanou vodou. Fanoušci nebudou ošizeni o proslulou postavu Artura Ropotáma. Zazní největší hity kapely a též skladby, které nikdy na živo nezazněly, jako například Bangabasava nebo Nádraží.
Turné už je z větší části vyprodané, zbývá již jen pár posledních vstupenek!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.