Share |

Prázdniny jsou tu! Jaké nově otevřené podniky byste během letních výletů neměli minout?

Inspirujte se společně s restauračním průvodcem RESTU
foto: redakce

Café Nová galerie
V prostorách Nové galerie na Praze 2 je otevřená malá kavárnička pro širokou veřejnost. Unikátní propojení kavárny a galerie umožňuje návštěvníkům strávit čas v přímém kontaktu s vystavenými uměleckými díly a vychutnat si tak kávu ve víru uměleckého světa. Café Nová galerie je místo, ve kterém se sny stávají skutečností.

Goodies fresh bistro
Goodies fresh bistro – zcela nově otevřené bistro na Smíchově v ulici Pavla Švandy ze Semčic. Neotřelý interiér, plastický obraz v zadní místnosti, zajímavé osvětlení, super stolky pro single hosty! Mrkněte sami.
 
Ráno kávu večer víno
Ráno kávu večer víno je nejen novým životním motorem Vršovic, ale hlavně také místem pro ty, co rádi začínají den dobrou kávou a končí dobrým vínem. Jak již název napovídá, ráno a přes den zde najdete kvalitní kávu s sebou i uvnitř u dortíku nebo bagetky. A jak se kdo cítí, z kávy lze přejít rovnou k výborným kvalitním vínům z Moravy, ItálieFrancie či světa a zůstat zde až do večera.
 
Kavárna Prostá přítomnost
Pražské Vinohrady nově oživila kavárna a bar Prostá přítomnost, stylová kavárna, která žije přítomností. Nabízí výběrovou kávu Five Elephant a pivo od Chomouta. V kavárně nahoře čekají na hosty domácí dezerty, o patro níž se podnik mění v bar.

Portfolio restaurant
Portfolio restaurant. Místo, kde se snoubí dokonalá chuť s krásou restaurace, kde najdete nádherné prvky předních českých výrobců, mezinárodní kuchyni se špičkovými víny a prvotřídním servisem. Místo, kde vše stojí na kvalitních a prověřených základech s trochou toho „koření“, které oddělí dobrou večeři od prvotřídního zážitku. To vše nově kousek od Náměstí Republiky.

Restaurace Riegrovka
Novým překvapením z Olomouce je Restaurace Riegrovka, která je pojata v moderním duchu a neskrývá svou lásku k pivu. Hosté zde mohou sledovat výrobu místního piva na vlastní oči, včetně zrání piva ve spilkách skrz okno v podlaze. U piva si v Riegrovce můžete pochutnat například na tvarůžku v pivním těstíčku, taliánovi, žebrech, pikantních křídlech, hamburgerech a jiných lahůdkách.

Zámecký pivovar Frýdlant – Pivovarský klub
Zámecký pivovar Frýdlant, naše novinka ze severu Čech, vaří dobrá a poctivá piva, zároveň se však nebojí experimentovat a přinášet vlastní nápady. Při vaření se drží klasických výrobních postupů, a tak v nabídce najdete průřez pivními styly v základních kategoriích.
 
Kavárna Sedmý smysl
Kavárna Sedmý Smysl je synonymem pro skvělé jídlo a víno, výtečnou kávu a příjemné prostředí s posezením u krbu. „Chtěly jsme vytvořit místo, které nám tu zatím chybělo, místo, kam zajít na pracovní snídani nebo víkendový brunch, místo, kde se přes den dá zastavit na rychlý oběd či odpolední čaj o páté nebo kávu s kamarádkou a kam večer přijít na rande nebo posedět s přáteli u skvělého vína, kvalitního rumu, samozřejmě za nezbytného doprovodu pečlivě vybraných delikates.“ říkají majitelky o své nové kavárně na Praze 7.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.