Share |

#PRAGUE SWAMP: Vinohradský bazárek bez peněz v ECOart SALON ROLLAND

v sobotu od 13 do 18!

#PRAGUE SWAMP: Vinohradský bazárek bez peněz v ECOart SALON ROLLAND 13:00 - 18:00. První z nového typu událostí organizovaných projektem Prague Swap: “Bazárek“. Tento “Bazárek“ je pro ty, kteří chtějí dát druhou šanci věcem, které by jinak putovaly do popelnice…

Hlavním cílem akce je: Ulevit našim přeplněným šatníkům, odměnit se za to pár vybranými kousky pro radost, zbytek darovat těm, kteří to potřebují.

Zúčastnit se může kdokoliv, stačí přinést minimálně jednu věc, kterou byste rádi darovali. Oproti sesterským akcím v Impact HUB Praha zde budeme vybírat vstupné ve výši 50 Kč na pokrytí nezbytných nákladů. Odnést si můžete cokoli se vám bude líbit, do maximálního množství 10 kusů na osobu. Oblečení, které zůstane v ECOart SALON ROLLAND se následně využije pro charitativní činnost, část bude určená pro sestry boromejky a ze zbylé části se vyrobí krásné recyklované věci. Čímž chceme obnovit původní charitativní záměr výměnné komunity - podpoříme Borůvku, o.p.s., sestry Voršilky a FOREWEAR.

Projekt Prague Swap: “Bazárek” založila Kateřina Coops, která se přes den věnuje zaváděním inovací do firem a po večerech učí management na Prague College. Projekt běží od roku 2012 a za tu dobu se ji podařilo dát druhou šanci již kupě kusů oblečení, bot, doplňků, knížek a všemožných dalších věcí. 

Přidejte se k nám! A podpořte tak dobrou myšlenku!

Jste srdečně zváni.

Pro úplnost dodáváme, že akceptovatelné věci jsou pouze věci čisté a v dobrém stavu :-)

Vstupné je 50,- Kč

Likujte a sdílejte událost na FCB a nebo Vás zajímá celkový program? Shlédněte kompletní program :-) www.ecosalonrolland.cz Ostatní kurzy probíhají v našem workshopovém " Salonku" a jsou otevřené pro širokou veřejnost. Po celou dobu kurzů je provoz služeb kadeřnictví, kosmetiky a showroomu pro prodej kosmetiky ROLLAND nepřerušen. 

Těšíme se na Vás.

ECO art SALON ROLLAND
Francouzská 17, Praha 2, 120 00, 
Tel: 725 783 123, Email:rolland@rolland.cz
www.ecosalonrolland.cz

SHOWROOM ORGANICKÁ KOSMETIKA ROLLAND ﺍ ACADEMY ROLLAND 
KREATIVNÍ KADEŘNÍCI ﺍ KOSMETIKA A MASÁŽE ﺍ PROMĚNY NEW YOU
GALLERIE ﺍ EVENTY ﺍ WORKSHOPY ﺍ ŠKOLENÍ ﺍ REKVALIFIKACE


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.