Share |

PRAGUE FASHION MARKET UVÁDÍ – MÓDA NA KOLEJÍCH

Více než 150 nezávislých designérů, návrhářů a šperkařů se sejde 11. a 12. Září na Nákladovém nádraží Žižkov, aby představili to nejlepší a nejnovější co nabízí současná nezávislá scéna pro každého v každém věku. Připravena je móda pro ženy, muže i děti v atraktivním industriálním prostředí.
 
Prague Fashion Market jak ho znáte ještě v lepší formě na novém místě. Z Holešovické tržnice se stěhujeme pouze v září na Nákladové nádraží Žižkov, které nabízí kromě netradičního prostředí, také mnoho možností dalšího vyžití kromě nakupování. Nejen že v rámci akce proběhne opět bohatý doprovodný program, živá hudba, či divadlo pro děti. Na místě budou probíhat také zajímavé výstavy DREI GRUPPEN: tři české analogie k Baugruppe a Landscape Festival Praha 2015, které budou přístupné zdarma.
 
Prague Fashion Market udává nejen módní trendy, ale v posledních pokračováních si dává za cíl také propojit diskusními panely širokou veřejnost s oděvními profesionály. Na pátek 11. Září je tak připravena přednáška na téma Fashion trendy – jejich tvorba a význam s Olo Křížovou a Ladou Vyvjalovou z Czech Fashion Council. Začátek v 18:00.
 
Aby si nevšední zážitek mohli užít opravdu všichni i maminky s dětmi, bude na místě připraven dětský koutek, workshop tvoření divadélka z kartonu a pohádka o Smolíčkovi v podání Divadla Dívadla Praha. Fashion Market bude příjemným zážitkem za každého počasí – peróny jsou kryté.
 
Živou hudbu zajistí Dj´s z Lovemusic stage DJ S-bish v pátek a v sobotu DJ ToSuYa.
 
Nedílnou součástí Prague Fashion Marketu se stal také Local Food Market, tedy trh s kvalitními dobrotami, kde návštěvníci najdou přehlídku kvalitních restaurací a lokálních prodejců. Nebude chybět ani kavárna a občerstvovací bar. Na památku si každý může odnést fotku ze speciálního nádražního fotokoutku.
 
VSTUP ZDARMA
 
Prague Fashion Market a Local Food Market pořádají módní značky Plazma Lab a Lovemusic, které už více než pět let vytvářejí kreativní prostředí pro nezávislé tvůrce a prodejní možnosti pro lokální prodejce.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.