Share |

Pozvánka na třídenní workshop: Psychologie okolo ohně

foto: pořadatel akce

Tradiční třídenní setkání s redakcí a odborníky Psychologie.cz v malebném prostředí polosamoty Buchov. Moderní centrum Buchov se nachází na Benešovsku, s výhledem na bájnou horu Blaník, zhruba 50 km od Prahy. Ideální místo pro odpočinek a nabrání nových sil, k dispozici je i velmi příjemné zázemí.
 
Lucie Kolaříková - Obrať své myšlenky naruby
Naše mysl obsahuje množství limitujících programů, kterých se drží zuby nehty. V důsledku její tvrdošíjnosti procházíme stále dokola stejnými myšlenkovými smyčkami a zažíváme stejné a nechtěné emoce. Jednou z cest, jak je možné své programy opustit, je postavit své myšlenky na hlavu, obrátit je s láskou naruby a svou mysl tak restartovat. Bezprostřední změna emocí je důkazem vykolejení mysli z její obvyklé cesty. Mysl se již nikdy nevrátí zpět do starých kolejí, i když u hluboce zakořeněných programů je třeba s ní pracovat pravidelně. Na workshopu se naučíte metodu v její základní formě používat, abyste mohli svou mysl a emoce měnit i po návratu domů.
 
Karla Šakti Morawski - Umělec v nás
Arteterapie je léčba uměním a také tvůrčí prostředek k sebepoznání a sebevyjádření. Kromě myšlenek a slov nám nabízí další rozměr – naši vlastní tvořivost. Hravou a tvořivou formou poznáváme sebe sama a naše výtvarná dílka nám přinášejí sdělení z našeho vnitřního světa, zprávy o nás. V arteterapii nemusíme umět malovat, přesto se stáváme umělci, kteří malují svůj život. Stvořené obrazy pak můžeme přenést z papíru do života reálného, nebo v něm udělat změny, ke kterým nás vybízejí. V tomto arteterapeutickém workshopu dáme prostor umělci v nás, vezmeme si pastelky, pastely nebo barvy a budeme malovat na dané téma. Propojíme se také s ostatními umělci a uvidíme, co zajímavého nám naše obrazy přinesou.
 
Petr Pražák - Jak mít energii
V sebekoučování je silné téma zacházení s naší energií - tělesnou, emocionální, mentální i spirituální, často klíčové pro dosažení cílů. Nestačí jen vědět jak a kudy, ale musíme mít také dostatek síly a vůle, abychom našich cílů mohli dosáhnout. V rámci workshopu se seznámíme s psychologickými principy  a vyzkoušíme si koučovací techniky, které nám pomohou vědomě zvyšovat naše množství psychické energie.
 
Jan Smetánka - Hýbat se nejen často, ale hlavně kvalitně
Praktický workshop se zaměřuje na význam pohybu v našem každodenním životě. Kromě kompenzace sedavého způsobu života přináší pravidelný pohyb i okamžitý terapeutický efekt. Na přikladu několika jednoduchých funkčních technik si ukážeme nejen co cvičit, ale také jak to začlenit do našeho každodenního programu. Propojíme se s naším tělem a společně prozkoumáme pohyb z pohledu celostního fungování. Workshop bude doplněný o jednoduché meditační a relaxační techniky.
 
Jan Majer - 10 věcí, které mě naučili odborníci a čtenáři Psychologie.cz
Pět let se věnuji projektu Psychologie.cz. Každý den komunikuji s odborníky, každý den se čtenáři, vděčnými i nespokojenými. Celé dny čtu, jak lépe žít, přemýšlím o tom, píšu o tom. Co takový nonstop psycho workshop s člověkem udělá?
 
Termín: 12. - 15. února 2015 (čtvrtek večer - neděle odpoledne)
All Inclusive (zajištěno ubytování, strava, program)
Kapacita: 20 účastníků
Místo konání:
Centrum Buchov u Benešova
Cena All Inclusive (ubytování, strava, program): 3800,- Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.