Share |

Poslouchejte módu, oblékejte hudbu...

Nobodylisten / foto H&M

 
 
H&M bude rozdávat inspiraci na Colours of Ostrava 
 
Móda, hudba, recyklace, inspirace. H&M zve do relax zóny na festivalu Colours of Ostrava. Až si budete chtít odpočinout a čas mezi koncerty svých oblíbených kapel strávit „jinak“, přijďte na návštěvu na místo, kde to bude hrát střihy, barvami, designem, fotkami, hvězdami, melodiemi i zajímavými informacemi. 
 
Hudební festivaly jsou přehlídkou kapel a DJů, ale i úžasných návštěvníků a všudypřítomné inspirace. A právě ta bude v H&M BLOCKu na Colours of Ostrava až neuvěřitelně koncentrovaná. Tipy na vše co s módou více či méně souvisí, kreativní workshopy od cool technologií až po recyklaci, to všechno v designovém prostoru najdete. Nikdo neodejde s prázdnou hlavou, ani rukama. Navíc se setkáte s lidmi, které byste třeba ani nečekali, a odpočinete si tak, že dáte koncertních maratonů třeba ještě sto! 
 
„Nejen hudba bude letos na Colours of Ostrava světová a rozmanitá. Tenhle festival by vlastně mohl být takový hudební fashion week. Tolik stylů na jednom místě je inspirace k nezaplacení,“ zve na Colours of Ostrava Jakub NobodyListen z projektu VR/Nobody, kterého uvidíte nejen na koncertním pódiu, ale i v H&M BLOCKu. Tam se bude potkávat s fanoušky a mluvit o své druhé vášni – o módě. 
 
 
https://www.facebook.com/hmczech
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.