Share |

Poslední šance přihlásit se na životní dobrodružství s finišem v Paříži

Český tým Happy Three Friends při loňském ročníku v Innsbrucku (foto: Happy Three Friends)

Posledních šest dní zbývá na přihlášení na epickou cestu Evropou, bez vlastního telefonu, peněz nebo jídla. Jediným platidlem budou plechovky Red Bull. Studenti ze všech koutů světa, se budou snažit během sedmi dní najít svojí cestu do města světel. Red Bull Can You Make It? 2016 oznamuje cílovou destinaci – PAŘÍŽ.

 

Říká se, že Paříž je vždy dobrý nápad. Víte co je ještě lepší? Proměnit nápad do reality. V roce 2014 absolvovalo cestu 100 týmů. V roce 2016 čeká výzva na 165 týmů z více než 50 zemí světa. Jsi student vysoké školy se dvěma přáteli, kteří by s tebou prošli bouří i ohněm? Pokud ano, pak máte 6 dní na registraci do Red Bull Can You Make It? 2016, dobrodružného závodu, ve kterém musí tříčlenné týmy zvládnout cestu do Paříže s jediným platidlem, plechovkami Red Bull.

 

Zkušenosti úspěšného českého týmu Happy Three Friends z minulého ročníků: „Vůbec se toho nebojte, jděte do toho. Užijte si to tak, jako my. Red Bull Can You Make It? nám dalo neskutečnej životní zážitek a zásobu slušnejch historek, který budeme moct vyprávět nejen vnoučatům. V soutěži jsme reprezentovali celek, jeli jsme za Českou republiku a reprezentovali celý národ.“

Co můžou soutěžící vyhrát? Každý člen vítězného týmu získává ultimátní letní evropské dobrodružství zprostředkované společností Contiki. Tři členové vítězného týmu se stanou ambasadory  Contiki Travel na celé léto, což znamená, že budou cestovat napříč Evropou a zažívat nejlepší možná dobrodružství se zajištěnou dopravou a ubytováním. 

Navštivte www.redbullcanyoumakeit.com pro veškeré detaily a odešlete přihlášku do 14. února 2016.

 

Tipy na cestu a pokračování zpovědi úspěšného českého týmu minulého ročníku Happy Three Friends najdete na http://win.gs/1omjQ94

 

 

Přihlašování končí: 14. února 2016 @ www.redbullcanyoumakeit.com/cs

Závod začíná: 12. dubna 2016 v Praze / Barceloně /Berlíně / Florencii / Edinburghu

 

Sledujte událost na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/events/1636547843273654/
Instagram: #canyoumakeit16

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.