Share |

Ponton na Střeleckém ostrově přinese nečekaná spojení

foto: pořadatel akce

Po úspěšné zimní revue label Tranzistor přichystal další happening. Jarní open air se uskuteční na Střeleckém ostrově přímo na pontonu na hladině Vltavy. Přijdťe si vychutnat jedinečnou atmosféru, nevšední spojení nadějného Tomáše Bočka porvé s kapelou, mantracorových Alaverdi, kteří rozdávají dobro nebo pražskou premiéru Wolf Lost In the Poem jež věnoval své vyjímečné album světovým básnířkám.

 
První kick off Headliner ponton jsme připravili ve spolupráci s vydavatelstvím Tranzistor jako náš společný showcase. Je to dost příhodný start sezóny a vy se můžete těšit na tři interprety z jejich rosteru. Pravidelné koncerty na pontonu na Střeleckém ostrově letos vstupují do třetí sezóny. A bude velmi pestrá a našláplá. Můžete počítat s více jak deseti letními koncerty, prostřednictvím kterých vám představíme kolikrát nečekaná spojení dvou i více kapel, nabídneme jména hodně známá, čerstvá i ta nejvíc ‘hype’. Kdo chodil loni a předloni, ví, co ho čeká včetně atmosféry, genia loci, panoramat i setkání s lidmi, které jste dlouho neviděli nebo je naopak vídáte často a rádi. Letos bude i o něco lepší zvuk a pár dalších vychytávek. A samozřejmě stále bez vstupného.“ říká hudebník, DJ a produkční pontonů Kay Buriánek.

 
Wolf lost In the Poem
Krabičkový kouzelník, ukrývající se za tímto tajemným pseudonymem vrství nálady všech odstínů šedé. Jeho cinematická romantika, transponovaná do zasněných skladeb je vtahující a zároveň lehce odtažitá. Na svém čerstvém albu Nepřipoutaný rozmlouvá s básnířkami od surrealistických až po ty proklaté, či vězněné v ruském gulagu. Wolf se představí se zbrusu novým albem v pražské premiéře právě na Pontonu.
/YOUTUBE/ /FB/

 
Tomas Bocek
Je velkým objevem generace mladých písničkářů, kteří vyrůstali s kytarou v ruce na chodnících tuzemských i zahraničních měst. Je mladý, talentovaný a má za sebou hraní ve více než třiceti evropských městech. Jeho hudebním domovem je ulice, kde se pomocí svých textů nejlépe konfrontuje s posluchači.Jeho hitovému songu You Are dalo klipovou podobu pražské studio Flux Films v čele s Adamem Vopičkou. Porvé se představí s novou kapelou v akustickém i elektrickém setu! 
/YOUTUBE/ /FB/

Alaverdi
Alaverdi se objevili v Čechách už před devíti lety. Vynořili se prý z lesů na litevsko-běloruské hranici, aby šířili do světa pozitivní vibrace. Bratři Edagaras a Vytautas Vasiliasovi a basista Marius Miškinis říkají vlastnímu žánru mantracore a libují si v netradičních nápadech i hostech. Na jejich čtvrtém albu In Fermentation, nahraném ve spolupráci s Ondřejem Ježkem totižzpívají Ema Brabcová, Olga Königová nebo Monika Načeva.
/YOUTUBE/ /FB/

TRANZISTOR 1st PONTON
23. května 2017 od 19:00 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA
/FB EVENT/
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.