Share |

Pojďte na workshop s Michalem Škapou!

# MICHAL ŠKAPA # OTEVŘENÝ SOBOTNÍ WORKSHOP V RÁMCI ZAŽÍT MĚSTO JINAK v ECOart SALON ROLLAND 
# DERNISÁŽ VÝSTAVY ABECEDA # STREET ART 

Autorský workshop NEJEN PRO MALÉ, ale i velké milovníky street artového umění. Workshopem Vás provede známý umělec Michal Škapa (TRON). Workshop bude rozdělen na teoretickou a praktickou část.

V rámci sousedské slavnosti ZAŽÍT MĚSTO JINAK jsme pro Vás připravili workshop spojený s dernisáží street artového umělce Michala ŠKAPY v ECOart SALON ROLLAND.

V teoretické části se můžete těšit na historii vzniku grafitity scény v Čechách, zasvěcení do tajů stylů písma, barev, kombinace technik pro maximální efekt. Osvojené dovednosti si vyzkoušíte v praktické části.

Nejen účastníci worskhopu se mohou těšit na příjemnou přátelskou atmosféru, kde bude možné si s umělcem osobně pohovořit o jeho tvorbě u skleničky dobrého nápoje za přítomnosti pohodové hudby.

Jste srdečně zváni..

Délka workshopu: 3 h
Cena workshopu: 300,- Kč / Kapacita je omezena (rezervace je platná po úhradě celé výše ceny workshopu na recepci v ECOart SALON ROLLAND předem). 

Jste srdečně zváni..

ECOart SALON ROLLAND, Francouzská 17, Praha 2, 120 00,Tel: 725 783 123, E-mail: rolland@rolland.cz

www.ecosalonrolland.cz
www.834.cz

SHOWROOM ORGANICKÁ KOSMETIKA ROLLAND ﺍ ACADEMY ROLLAND ﺍ KREATIVNÍ KADEŘNÍCI KOSMETIKA A MASÁŽE ﺍ PROMĚNY NEW YOU ﺍ GALLERIE ﺍ EVENTY ﺍ WORKSHOPY ﺍ ŠKOLENÍ ﺍ REKVALIFIKACE

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.