Share |

Podzimní kolekce DKNY namíchala svěží NY eklektický koktejl

foto: PR

Firma DKNY byla založena roku 1988 americkou návrhářkou Donnou Karan a je určena všem, kteří hledají při oblékání kombinaci pohodlí a luxusu. Donna Karan tvrdí, že ať už vytvoří jakýkoliv design, celé to začíná a končí u potřeb jejího zákazníka. Jednoduše řečeno, značka DKNY je nabitá energií a duchem New Yorku. Její styl je eklektický, zábavný, rychlý a realistický. DKNY se zaměřuje na skutečné životní potřeby lidí na celém světě, na oblečení do práce i na víkend, na den i večer. Vytváří módní a přátelské kolekce, které neustále přináší jedinečnou kombinaci stylu po celém světě.
 
Nová dámská podzimní kolekce DKNY přichází s několika stěžejními liniemi a prvky: IN THE BLACK – kolekce v klasické černé barvě, protože Newyorčané jí nemají nikdy dost! Černá je zde prezentována strukturami, jako jsou krajky, průhledné materiály, výšivky, umělá kožešina a lakovaná kůže nebo hrubší vlna. GET GRAPHIC – Spojení černé a bílé, klasické barevné kombinace, která je zde použita například na makro kohoutí stopě, zvířecích potiscích a dalších detailech a vzorech. OLD SCHOOL/NEW SCHOOL – americký týmový duch v urbanistickém pojetí zhmotněný na univerzitních svetrech s typickými písmeny v odstínech jako jsou například tmavě modrá, bordó a zlatá. Najdeme zde i prošívané bombery (s třpytivými rukávy), kabáty lemované umělou kožešinou a oboustranné kabáty. URBAN GRAY – šedá je nová černá! Letošní podzim přichází v kolekci DKNY na kabátech, kostýmech či teplých maxi vestách, s jedinečnými stylový detaily. SWEATS AND SEQUINS, LUMBERJACKS AND LACE – tato část kolekce potvrzuje pravidlo, že v módě někdy nejlépe funguje společně neslučitelné. Dřevorubecké košile a krajky, tepláky a výšivky. BLANKET STATEMENTS – dramatické prvky potkávají teplo a pohodlí. Kabáty, sukně, bundy – vše se dá skvěle kombinovat dohromady. FAUX REAL OR SHEARLING – umělá kožešina má v podzimních kolekcích své pevné místo. Kožešinové kabáty a bundy jsou navíc oživeny vzory, jako jsou například černobílé pruhy pro maximální whau efekt. THE CITY HIGH HAT, THE POINTED SHOE, THE MODERN BAG – aktuální kolekce nabízí vše co potřebujete pro vyjádření vašeho postoje a moderního městského stylu: luxusní kabelku, trendy boty se zvýrazněnou špičkou (například creepers, tenisky na platformě nebo biker boots) a stylovou čepici či klobouk. A SHOCK OF PINK – jak lépe prozářit město než s neonově růžovou krajkou? Je šokující, sexy, den mění v noc a noc v den.
 
V České republice najdou zákazníci obchody DKNY na dvou místech v Praze: v nákupním centru Arkády Pankrác, v Železné ulici číslo 16 u Staroměstského náměstí na Praze 1.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.