Share |

Podzimní dámské a pánské oblečení, které zdůrazní vaši osobnost

foto: PR

Podzim běží v plném proudu a většina z vás oklepává loňské nebo ještě starší modely a vyráží v nich do světa. Napadne vás, že spousta lidí stejně nepozná zastaralé oblečení. Mýlíte se. Pokud tedy nežijete v zapadlé vesnici, kde je největší hit mít chlívek plný prasat a koz, a občas vyrazíte mezi lidi do společnosti, potom zbystřete. Každý si všímá oblečení, to je prostý fakt. A i když nepatříte mezi milovníky módy, stejně už tak nějak tušíte, co je trendy. S lidmi se setkáváte každý den a vězte, že většina z nich módu sleduje, hlavně dámská část populace. A všechny ty kombinace barev a střihů na vás zapůsobí natolik, že to začnete považovat za standard. A běda, když se kolem vás mihne slečna 23 let v nezajímavé vestě - ignorujete ji. Prostě nemá šmrnc, a ani pěkným účesem to nedožene. Šaty dělaj člověka.

O čem je letošní podzim
Letošní podzim je jednoznačně o barvách. Dámské oblečení kompletně vsadilo na zajímavé odstíny barev. Kromě klasické bílé, černé, oranžové, fialové a zlatavé barvy je v módě krvavě červená, granátová, smaragdově zelená, safírově modrá, pastelově modrá a pastelově růžová.
Pánské oblečení se drží spíše tmavších barev v kombinaci s bílou a to platí hlavně pro pánské svetry, bundy a mikiny. Trička, košile a polokošile se nebojí nabídnout světle modrou, růžovou, žlutou, zelenou - to vše s patřičně působivým potiskem nebo vzorem.

Kam jít nakupovat
No rozhodně ne do obchodního centra. Nevykládejte si to špatně, ale všechny řetězce prodávají oblečení v tolika kusech, že je lepší to raději nevědět. Jedno tričko Kenvelo, ještě k tomu vcelku nezajímavé, přes 20 kousků v různých velikostech - a to je jen jedna prodejna. Obchodní centra jedou na stabilní modely a kombinace. Musí toho prodat hodně, zaměřují se na obyčejné lidi.
Online obchod GetFashion.cz na to jde jinak. Kompletní sortiment pánského i dámského oblečení odebírá ve velmi omezeném množství, většinou pár kusů od každé velikosti. Navíc nemá pobočky po celé ČR, kde by se zboží prodávalo. Jednotlivé kusy modelů se rozprodají přes eshop po celé ČR, takže téměř není možné potkat člověka s tím samým oblečením.

Proč GetFashion.cz?
Velmi zajímavé modely, bohatý sortiment a hlavně oblečení dodržující aktuální módní trendy a střihy. S eshopem GetFashion.cz budete vždy IN. Okouzlit vás mohou netradiční dámské svetry, podzimní dámské šaty, dámské topy nebo pánské bundy, svetry, košile a polokošile - je toho požehnaně. Vzhledem k tomu, že zboží pochází od italských návrhářů a materiál včetně zpracování odráží perfektní kvalitu, ceny jsou více než přívětivé. Při nákupu nad 800 Kč máte dopravu zdarma. Pokud se stanete fanouškem na naší Facebook stránce, možná zavadíte o nějaký ten slevový kupón.
Pomalu vyřizujeme naskladnění zimního oblečení, sledujte nás a objednejte si moderní a hlavně hřejivé zimní oblečení pro rok 2013 - 2014 včas.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.