Share |

Podpořte projekt: Nos ulici v srdci!

foto: Pragulic

Trojice umělců vytvořila limitovanou kolekci triček a plakátů s tématem ulice na podporu projektu Pragulic. /HIT HIT PROJEKT/
 
„Nosím ulici v srdci“ je projekt vytvořený skupinou studentů Arts managementu na VŠE, zaměřený na téma lidí žijících na ulici. S podporou tří současných ilustrátorů (Myokard, Dávid Kurňavka, Ondřej Vlk) vznikla kolekce originálních triček a plakátů, které jsou k dostání přes crowdfundingovou sbírku na Hithit.cz. Sbírka poběží do 22. 5. 2016.
Peníze získané prodejem produktů poputují na podporu sociálního podniku Pragulic, jehož posláním je přiblížit veřejnosti život na ulici cestou komentovaných prohlídek, vedených lidmi bez domova. Díky Pragulic získávají tito lidé šanci zapojit se zpátky do plnohodnotného života. Takže podpoř Pragulic koupí trika nebo plakátu a nos ulici v srdci! Dobrej skutek is the new black.
 

Umělci zapojení do projektu
Myokard (Dana Svobodová) je ilustrátorka a grafička pocházející z Vysočiny, ale poslední roky se pohybuje hlavně v ulicích Prahy. Pár let pracovala v reklamě, pak si odskočila na chvilku do Barcelony a po návratu s čistou hlavou a kapsou začala tvořit na volné noze.
 
Dávid Kurňavka je slovenský ilustrátor, který momentálně působí v Praze. Spolupracoval například s Footshopem, pro který vytvořil 7 jedinečných designů na botách Vans Authentic. Dávid je také dvorním ilustrátorem tetovacího studia Johnny The King.
 

Ondřej Vlk je nepřizpůsobivý multižánrový čávo, aktivista, diy hudebník, grafický designér s láskou k typografii.
 

Vyvrcholením celého projektu bude koncert v prostorách pražského Café Na půl cesty, konaný ve čtvrtek 18. 5. 2016 od 19:00. Vystoupí kapely The Sisters a JamBandit. /FB EVENT/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.