Share |

Podívejte se na přehlídku Louis Vuitton z první řady

Dámská kolekce Louis Vuitton podzim/zima 2011-2012

 

Plně panoramatická show kolekce Ready-to-Wear od Louis Vuitton tak zblízka, jako ještě nikdy: Na  fashionshow.louisvuitton.com uvidíte vše z první řady.

 

 

Značka Louis Vuitton vždy stála na špičce inovativních digitálních technologií a její strategie zprostředkovávat digitální obsah, který je obvykle k dispozici pouze vybraným módním redaktorům.

Prostřednictvím sociálních sítí jde s prezentací letošní kolekce pro sezónu podzim/zima 2011-2012 ještě o krok dále. Vůbec poprvé v historii mají příznivci značky Louis Vuitton možnost zažít prostřednictvím nejmodernějších digitálních technologií realistický pocit, jako by seděli v první řadě na módní přehlídce, a nahlédnout do jejího zákulisí.

 

LOUIS VUITTON & DIGITÁLNÍ MÉDIA

Louis Vuitton byla první značka, která představila plně integrovanou strategii digitální komunikace Umění cestování s Louis Vuitton. Vše začalo v červnu 2009, kdy značka spustila svoje oficiální stránky na facebooku a zaregistrovala se na twitteru. Dodnes se její digitální aktivity rozrostly – 6 twitter kanálů s více než 250 tisíci tzv. followers, účet na Foursquare s více než 59 tisíci přátel a vlastní kanál na YouTube.

 

Stránka na facebooku se stala oficiální online destinací pro vše, co souvisí s Louis Vuitton. Nachází se zde redakční obsah, který přilákal již více než 1,9 milionu fanoušků z celého světa. V říjnu 2009 Louis Vuitton, jako první značka mezi výrobci luxusního zboží, živě přenášela svoji módní přehlídku na facebooku. Loni byl tento záznam obohacen o exkluzívní 360tistupňové náhledy všech modelů z módní přehlídky.   

 

Letos šla značka Louis Vuitton v digitálním světě ještě dále a představila Amble, aplikaci pro iPhone, která zprostředkovává svět cestování podle filosofie značky Louis Vuitton. Aplikace, která je ke stažení zdarma, umožňuje svým uživatelům vést si deník z cest a objevovat zajímavá místa na celém světě. Amble nabízí kombinaci uživatelského obsahu s proslulým savoir-faire značky Louis Vuitton.

 

Buďte online s Louis Vuitton na:

www.facebook.com/louisvuitton  |  www.twitter.com/LouisVuitton_HQ

 

www.youtube.com/louisvuitton  |  www.foursquare.com/louisvuitton

 

www.louisvuittonamble.com  |  http://u.youku.com/louisvuitton

 

 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.