Share |

Placené mikropráce mezi kamarády a kolegy nyní zvládne každý díky Potworce

Český startup z oblasti sdílené ekonomiky www.potworka.com vstupuje na trh s revolučním přístupem a misí: udělat hledání práce a nakupování služeb jednoduché a funkční i pro ty nejdrobnější věci. POTWORKA zcela přenastavuje způsob, jakým lidé dosud platili za odvedenou práci. Na POTWORCE může každý jednoduše vytvářet, inzerovat i hledat placené "mikropráce".
 
POTWORKA je novým zdrojem pro lidi, kteří vědí komu chtějí zadat úkol za který po jeho splnění ihned zaplatí předem stanovenou částku. Ten kdo úkol zadává je takzvaný ("Giver"), a zájemce o odpracování mikropráce za finanční odměnu je takzvaný ("Taker").
 
Stačí mít účet na POTWORCE se zadaným PayPal účtem, kde povolíte EURO měnu a můžete inzerovat, či brát jakékoliv práce a úkoly s cenou za jejich splnění.
Tím, že POTWORKA je nová služba a nemá ještě dostatečné publikum potenciálních zájemců, tak takovýto Job sami rozešlete, či propagujete na skupinu potenciáních zájemců z řad kamarádů, kolegů, nebo followerů na sociálních sítích a čekáte, kdo se na Job přihlásí. Z přihlášených Takerů vyberete vítěze a Job tím nastartujete. Pak už jen Job čeká na potvrzení DONE od Takera a potvrzení DONE od Givera. V tom okamžiku se provádí platba a následuje hodnocení obou stran navzájem.
 

A čím že se POTWORKA liší od podobných služeb? Je tak jednoduchá, jak jen lze. Odměna Jobu je přesně to, co za splnění dostanete. Poplatek je jen 10% a hradí ho zadavatel. Dokud zadavatel nenastartuje Job neplatí nic ani nijak neskládá depozit. Platba se realizuje ihned pokud obě strany potvrdí DONE. A to nejlepší je že žádný úkol není dostatečně malý, aby nešel realizovat přez POTWORKU.

 
“Něco jako POTWORKA mi prostě chybělo. Nakupoval jsem služby na TOP 3 Freelance serverech a byl jsem frustrovaný jako zákazník, ale zajímal jsem se i o problémy na straně Freelancerů. Na konci můj výzkum zjistil, že válka cenových nabídek snižuje potenciální cenu Jobu o 20-40%, tak jsem vytvořil POTWORKU“, říká Patrik Prepsl, zakladatel celého projektu.

Zde naleznete Job s odměnou 20€ pro nejkrychlejšího čtenáře https://www.potworka.com/jobs/668/odmena-pro-nejrychlejsiho-ctenare-www-protisedi-cz-20€- a tajné slovo je “abrakadabra”.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.