Share |

Pitbull přijede v rámci svého turné i do Prahy

repro k akci

Pitbull (vlastním jménem Armando Christian Pérez) dává do pohybu své současné světové turné s názvem Planet Pit World Tour ke svému nejnovějšímu albu, Planet Pit. Turné jej do České republiky zavane společně s několika speciálními hosty 17. června do Tipsport Arény.

Pitbull zahraje všechny své známé hity: I know you want me, Hotel Room Service, Rain over me, či Hey Baby (Drop it on the floor), jistě zazní i singly z předních příček hitparád, jako Give Me Everything, International Love (feat. Chris Brown) a další.

Pitbullova hudební historie čítá šest alb a také bezpočet nominací Latin Billboard awards, ve kterých je jedním z nejnominovanějších umělců vůbec. Nedávno Latin Billboard awards vyhrál v kategorii “Latin Digital Download Artist of the Year” (2009).

Mnoho jeho singlů se objevilo v nějakých filmech, např. singl Oye je ze soundtracku filmu Rychle a Zběsile 2. Často vystupuje s nejznámějšími hudebními esy, jako jsou Shakira, Enrique Iglesias, Swedish House Mafia, LMFAO, Usher, Jennifer Lopez, Chris Brown a mnoho, mnoho dalších.
Pitbull ukáže Praze svoji “Planetu Pit” 17. června v Tipsport Aréně (HC Sparta Praha, bývalá Tesla Aréna).

26. března vychází aktuální singl „Back In Time”, který je ústřední skladbou Men In Black 3.

Vstupenky jsou dostupné na portálech www.Ticketpro.cz a www.Ticketportal.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.