Share |

Peter James Proud

Košile a jeansy na míru, které vás učiní nepřehlédnutelnými
foto PJP

Košile či kalhoty na míru, kde si zákazník vybere látku, zvolí odpovídající střih a důležité detaily jako knoflíčky či zip, jsou výrazem individuality člověka a snahou vymanit se z šedé masy nakupující své oděvy v nadnárodních řetězcích. „Šití oblečení na míru je trend, který následuje stále více lidí z rozličných příjmových i profesních skupin,“ řiká Petr Hrdý, majitel boutique a zakázkového krejčovství Peter James Proud. 
 
A zjevně ví, co říká.  Za více než dekádu, kterou značka Peter James Proud existuje, obsloužil již tisícovky zákazníků a postupně rozšířil sortiment do současné podoby. Nabízí tak nejen košile a obleky na míru určené mužům, ale vyrábí i oblečení pro ženy, ať již formální a nebo pro volný čas. Firma musela nabídku uzpůsobit poptávce. Obleky na míru se staly až sekundárním produktem, více než ¾  jejích zakázek tvoří košile, v poslední době si zákazníci začali objednávat i jeansy na míru, které do nabídky Peter James Proud zařadil v loňském roce. „V našem sortimentu je více jak 2000 druhů látek na košile skladem, z každé látky však ušijeme maximálně pět košil, to kvůli zachování individuality. Specializujeme se na oblečení smart casual a jsme pionýři v šití jeansů na míru,“ upřesňuje Petr.
 
Cena, kterou zákazník zaplatí za svůj jedinečný kousek,  není o nic vyšší než v případě konfenčních oděvů, ale pocit, že na sobě má originál, na jehož tvorbě se podílel, je k nezaplacení. Opravdoví fajnšmekři si mohou vybrat z limitovaných edicí látek a vzorů, které si PJP nechává vyrábět exklusivně  pro sebe a u kterých mají zákazníci jistotu, že vzniknou pouhé tři kusy na světě.   A pokud chce udělat radost k Vánocům nějakým parádním kouskem svému protějšku a neriskovat, že se netrefí do barvy nebo střihu? Není nic jednoduššího, u Peter James Proud může zakoupit voucher a obdarovaný si tak bude moci nechat ušít přesně to, co chce.
 
 
- Další fotky najdete v našem facebookovém albu - 
Peter James Proud
Dlouhá 9
Praha 1
www.facebook.com/peterjamesproud/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.