Share |

Petcube představuje zcela novou úroveň komunikace s vaším čtyřnohým miláčkem

UŽ NEMUSÍTE MÍT STRACH O SVÉ ČTYŘNOHÉ MAZLÍČKY
Petcube, alza.cz

Pořídili jste si mazlíčka, ale nemůžete s ním trávit tolik času, kolik byste chtěli, protože musíte sedět v práci? Petcube představuje zcela novou úroveň komunikace s vaším čtyřnohým miláčkem.
Pomocí monitorovacího systému kamery lze zvířátka sledovat, mluvit s nimi nebo hrát zábavné laserové hry.
 
„Přístup“ k vašemu mazlíčkovi můžete sdílet s kýmkoliv na sociálních sítích.  Samozřejmě odkudkoliv pomocí chytrého telefonu se systémy iOS nebo Android. Nejen autíčka budou na ovládání?

Cena bude stanovena. /WEB/
 
Další novinky na Alza.cz:
Beoplay 6, alza.cz, 27 990 Kč
Už nemusíte brát do ruky telefon, abyste ovládali svůj reproduktor. Stačí natáhnout ruku a přejet po bezdrátovém reproduktoru Beoplay 6 a váš pokoj se naplní hudbou. Díky jedinečnému tvaru šíří zvuk po celé místnosti a zachovává jeho osobitost bez ohledu na to, kde se nacházíte. Probuďte se naplněni optimismem a nalaďte se na vlnu vašich oblíbených písní. Vytvořte si playlist a třeba si zpříjemněte vaše každodenní povinnosti. Nebo uspořádejte večírek a pozvěte přátele. BeoPlay 6 se stane moderním jukeboxem vašich snů.
 
BeoPlay H5 black, BeoPlay H5 dusty rose, alza.cz, 6 799 Kč
Znáte ten pocit, když dáte svá sluchátka do kapsy a za chvíli je vytáhnete s tolika uzlíky, že netušíte, zdali je ještě někdy rozmotáte? Tohle by se vám s BeoPlay H5 stát nemohlo. Tato bezdrátová sluchátka udělají z běžných činností nevšední zážitek. Od každodenního dojíždění až po večerní běh. Unikátní je i zpracování zvuku. V Beoplay aplikaci je připraven zvukový profil, ve kterém si můžete uložit třeba vaši oblíbenou předvolbu. Navíc díky magnetickým konektorům vám sluchátka nikde nebudou překážet, nemusíte se bát o jejich ztrátu a ještě se tím šetří baterie. Užijte si až pět hodin poslechu v růžovém nebo černém provedení.
 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.