Share |

Pět medailí pro Pivovary Lobkowicz na Pivní pečeti 2018

Ziskem pěti medailových umístění v prestižní soutěži o Zlatou pivní pečeť 2018 potvrdily Pivovary Lobkowicz, které provozují sedm regionálních českých pivovarů, mimořádnou kvalitu, jedinečnou chuť a výjimečnost svých piv. Ocenění na Zlaté pivní pečeti 2018, jejíž výsledky oceňují jak znalci, tak široká veřejnost, jsou důkazem toho, že tradiční způsob vaření piva v Pivovarech Lobkowicz je správnou cestou, jak vrátit české pivo na stůl k zákazníkům a posilovat jeho export. O mimořádném úspěchu svědčí, že Pivovary Lobkowicz obstály ve velké konkurenci, kdy se soutěže účastnilo více než 250 pivovarů, mimo jiné i řada tržně významných hráčů na trhu v ČR, z řady zemí s 1200 vzorky.
 
Největšího úspěchu dosáhly letos tmavý ležák Lobkowicz Premium Černý z pivovaru Protivín, polotmavý Démon z pivovaru Vysoký Chlumec a světlá desítka Tas z pivovaru Černá Hora.  Tato piva se umístila na prvních místech ve svých kategoriích a získala tak ocenění Zlaté pivní pečeti.
 
Zlatá pivní pečeť je nejprestižnější pivovarnickou cenou v České republice. Jsme opravdu pyšní na to, že naše značky opakovaně dosáhly skvělých výsledků v opravdu velmi silné tuzemské i mezinárodní konkurenci. Úspěch svědčí především o kvalitě produktů skupiny Pivovary Lobkowicz Group a jsou závazkem s ohledem na naše spotřebitele. I nadále proto budeme klást maximální důraz na precizní přípravu všech našich piv,“ uvedla Marcela Hrdá, předsedkyně dozorčí rady skupiny Pivovary Lobkowicz Group a výkonná viceprezidentka společnosti CEFC (Group) Europe Company.
 
Dalším významným úspěchem je druhé místo v kategorii „Cider“, na kterém se umístil cider Black Hill z pivovaru Černá Hora a získal tak Stříbrnou pivní pečeť. Stejné ocenění, tj. Stříbrnou pivní pečeť, získalo v kategorii „pšeničná piva“ pivo Velen, které se vaří také v černohorském pivovaru.
 
Pivovary skupiny Lobkowicz Group oceněním navázaly na úspěchy z minulých ročníků, kdy se na prvním místě umístil například Platan Granát z Pivovaru Protivín, kvasnicový Lobkowicz Premium, na druhém místě v kategorii pšeničných piv Velen z pivovaru Černá Hora a na třetím místě v kategorii „světlý ležák premium“ Lobkowicz Ležák Premium z pivovaru Protivín.
 
Letošní skvělá umístění jsou oceněním práce našich sládků a všech dalších pracovníků v pivovarech. Velkého úspěchu dosáhl zejména pivovar Černá Hora, který získal několik cen. Je to další důkaz, že náš naprostý důraz na tradiční výrobní postupy ve všech našich pivovarech se odráží v kvalitě a chuti piva, kterou oceňují znalci i zákazníci,“ uvedl Kamil Špendla, generální ředitel skupiny Pivovary Lobkowicz Group.
 
Skupina Pivovary Lobkowicz Group pod vedením společnosti CEFC China v minulém roce zvýšila prodeje piva o téměř 4% a posílila distribuci piva do českých domácností, restaurací i maloobchodní sítě. Skupina také investovala do nových technologií, zajišťujících pokrytí zvyšující se poptávky, například do nové plechovkové linky v Protivíně. Pivovary Lobkowicz i v letošním roce očekávají jak na tuzemském, tak na zahraničních trzích růst. V plném rozsahu se například projeví pozitivní dopad kontraktů uzavřených v loňském roce, například dodávky do obchodních řetězců či nové exportní příležitosti. Již výsledky za leden 2018 svědčí o správně nastaveném trendu. Celkový objem prodaného piva v lednu 2018 byl o 27% vyšší než v lednu minulého roku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.