Share |

Perlivá voda s nádechem luxusu

Hledáte alternativu k neestetickým a neekologickým plastům? Začněte svým pitným režimem. Vyměňte vláčení PET lahví se sycenými nápoji z obchodu za nový luxusní výrobník SodaStream Crystal, pomocí kterého si v pohodlí svého domova připravíte čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy. Při jejím servírování doslova pookřejí všechny vaše smysly.
 
Představte si osvěžující chuť čerstvě naperlené vody, jejíž bublinky při nalévání jemně praskají. Přesně taková je perlivá voda připravena v novém výrobníku SodaStream Crystal. Jeho design plně koresponduje s myšlenkou, že voda a ušlechtilé sklo k sobě neodmyslitelně patří. Elegantní kombinace sněhově bílé barvy a kovu činí z tohoto přístroje nejen designový kousek, ale zároveň funkční řešení, které při každodenním používání jistě oceníte. Skleněná láhev je chráněna pevnou ocelovou nádobou pro vaše maximální bezpečí a vy si počtem stisknutí ovládacího tlačítka sami určujete sílu perlivosti.
Pro dokonalý zážitek
PET láhve na stole pokazí dojem i z toho nejlepšího stolování. Se skleněnou lahví o objemu 0,7 litru, která je součástí balení SodaStream Crystal vám však toto faux pas nehrozí. Je vyrobena z kvalitního skla a svým provedením připomíná luxusní křišťálovou karafu. Lahev můžeme umývat v myčce, takže její životnost je prakticky neomezená. Je vybavena praktickým hermetickým uzávěrem, díky kterému v ní můžete perlivou vodu skladovat například v chladničce, aniž by byly ovlivněny její chuťové vlastnosti.
Aby byl estetický dojem při servírování perlivé vody dokonalý, k výrobníku si můžete přikoupit i originální sadu 4 skleněných pohárů, které dokonale ladí s designem skleněné karafy. Sklenice mají objem 330 ml a jsou vhodné do myčky nádobí.
Proč SodaStream?
Příprava domácí perlivé vody ve výrobnících SodaStream je nesrovnatelně pohodlnější i úspornější než tahání těžkých balíků balené vody z obchodu. Potvrzuje to i výzkum agentury IPSOS, ve kterém až 86 % uživatelů výrobníků domácí perlivé vody značky SodaStream uvedlo, že svůj přístroj používají pravidelně, a to několikrát týdně, více než třetina dokonce každý den. Cena za litr perlivé vody se pohybuje kolem částky 2,57 Kč, nemluvě o tom, že sebe i své životní prostředí ušetříte od množství plastového odpadu, který vzniká používáním PET lahví. Vždy čerstvý nápoj z kvalitní české kohoutkové vody tak máte po ruce i v případě, že vás zaskočí neočekávaná návštěva. Z jedné bombičky připravíte až 80 litrů perlivé vody (dle zvolené perlivosti vody a typu použitého přístroje). Po spotřebování náplně můžete prázdnou bombičku vyměnit za naplněnou na některém z více než 2.000 výměnných míst po celé republice, které jsou vám vždy nablízku ve velkých obchodních centrech, i na malých venkovských prodejnách.
Doporučená cena SodaStream CRYSTAL White 2 999 Kč
Doporučená cena SodaStream sada sklenic 399 Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.