Share |

Paulův chleba bez mražených polotovarů. A sezonní makronky

Tartaletky v centru dění / foto jk

Paul je už sedm let na českém trhu a je to asi nejvíc chic pekařství - udržuje si francouzský styl a máme tad pocit, že za své peníze dostáváme něco dobrého. Chodíme sem pro sladkosti na oslavy narozenin i pro bagety nebo drobné pozornosti na návštěvu.
 
A jako každý rok chystá Paul na podzim a zimu novinky. Dostali jsme možnost je ochutnat v předstihu. Dojmy?
- Chleba pečený na prodejně (ne z mraženého, ale pouze chlazeného těsta) vypadá jako prima nápad
- Ochucené bagety (rajčata, sýr, ořechy) voní, křupou a sytí, vícezrnné se semínky nadto prospějí zdraví, to se nám líbí
- Na vánoční trh se chystají makronky ve francouzském stylu. Od kávové a fíkové se čeká úspěch
- Perníkové latté na předvánoční shon jistě zabere
- V ČR byla před nějakou dobou vyvinuta receptura na novou tartaletku, kterou asi převezmou i další země. Jedná se v podstatě o koleso bílé čokolády s kokosem sedící v úžasném těstě plném másla. dekadentně vydatná věc. Asi milion kalorií, ovšem nebudete mít hlad půl dne:)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.