Share |

Patrick Wolf: deska i tour

Patrick Wolf na koncertě v Praze - foto Lukáš Kadeřábek

Bláznivý britský zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista Patrick Wolf dokončil desku a chystá spoustu aktivit.

Na jaře vydá album nazvané pravděpodobně nakonec The City (název se několikrát měnil a ani dnes nevypadá úplně definitivně). Na začátku prosince vyšel pilotní singl Time of My Life a na Wolfově stránce se zjevily informace o konceptu celé desky: má být o vztazích, o tom, jak přežít rozchod, a o užívání si případné nové lásky. 

Wolf proslul schopností udělat přístupné hitovky z muziky, která je zajímavá, někdy docela složitá a obsahuje i nástroje v popu nevídané (včetně ukulele!). Platí za kontroverzní osobu s vyhraněnými názory a nevyhraněnou sexuální orientací. Naše publikum ho mělo možnost vidět zatím jednou, a to v Paláci Akropolis, kde se představil 16. 10. 2009. Kromě hudby se jednorázově věnoval i modelingu pro Burberry - informace a fotky zde. Podle vlastních slov tím udělal velkou radost mamince, která se ale později zhrozila, když viděla jeho sadomasochisticky laděný videoklip k písničce Vulture.

Na rok 2011 se očekává řada koncertů, zatím byly oznámeny pouze termíny v britských městech, další vystoupení jsou v jednání.

Velmi doporučujeme sledovat Wolfův facebook - updaty tam píše sám a občas zve fanoušky, ať se přijdou podívat na natáčení jeho klipu. Kromě toho stojí za vidění jeho videodeníček - nejnovější díl je na webu Clashmusic.

O dalším dění vás budeme informovat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.