Share |

Party proti šedi v DOXU!

25.3. bude mejdan - vstup zdarma!

AKTUALIZOVÁNO: 25.3. se v Doxu koná velká party. Představí se na ní náš server www.protisedi.cz.

Kromě koncertů, DJs a módních přehlídek se těšte i na umělecký happening, prezentaci výtvarných počinů a křest nevídaného mimozemského objektu!

Proti šedi není časopis ani noviny. Je to médium pro současnost. Má vlastní audio a video, spoustu článků a fotek. Jeho "cílovka" jsou lidi, kteří nechtějí být taženi davem. Ne jen mladincí trendaři, ale každý, kdo hledá víc než jen sprostotu, lži, nenávist, usurpování, pomluvy a bezmeznou honbu za mamonem.

Nejsme zloději času jako televize. Chceme poučit, nasměrovat a nenudit. Přinášíme krátké a jasné svědectví o dnešní nadějné době. Spoléháme se na vlastní rozum a intuici. Nenecháme se nikým řídit. Myslíme si, že když člověk chce lepší zítřky, musí se o ně přičinit sám. Víme, jak hloupé je nepoučit se z minulosti. Jsme jen lidi.

Jedním z témat party je podpora mladých umělců - na místě budou prezentována díla českých výtvarníků od zavedených jmen až po nadějné nováčky.

Odpoledne proběhne na AVU i malířský happening, kterého se zúčastní výtvarníci Michael Rittstein, Jan Kaláb, Jan Gemrot, Ira Svobodová, Marie Larroa, Pepa Achrer a další výtvarníci a také děti z Dětského domova Lety - záznam z happeningu bude promítán v Doxu.

Dress code: proti šedi.

Na módních přehlídkách svou tvorbu veřejnosti představí mladí designéři i oblíbení výrobci módy pro mladé.

Samozřejmostí bude hudební program - zahrají Alice Springs Blues Band, James Cole, Lenka Dusilová, Prague Burlesque, Norbi, Data Live, DJ Josef Sedloň, DJ Roxxor a další.

K vidění bude i autorské čtení (Jaroslav Rudiš, Vesna Tvrtković, Luciáš F. Svoboda) a unikátní videoart. Úvodní tiskovou konferenci bude moderovat Jaroslav Rudiš.

Akce bude mít také charitativní rozměr - výtěžky pořádané tomboly půjdou ve prospěch dětského domova v Letech a Nadačního fondu dětské onkologie Krtek.

Vstup bude zdarma, vše začne 25.3. v 19 hodin a skončí následující den v 03 v Doxu, Osadní 34 (vchod do dvora).

Podrobnější informace o účinkujících připravujeme!

Odkaz na stránku akce na facebooku je zde.

Pozor, speciální nabídka ubytování jen pro návštěvníky naší akce! Právě jsme pro vás dojednali super cenu za ubytování v Praze: v Travellers hostelu (Dlouhá 33, Staré město - hned vedle Roxy) můžete spát jen za 150 korun za noc. Ozvěte se na protisedi@protisedi.cz s předmětem UBYTOVANI PARTY a vše zařídíme!

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.