Share |

Párty Dirty Dirty Dirty dnes večer v klubu Kokpit Kafe

Dirty Dirty Dirty Párty

Svítivá šusťáková bunda, barevné legíny, walkman za pasem a v něm Macarena. Videohry s osmi-bitovu grafikou, kultovní filmy, diskotéky. To je nostalgie nejvyššího řádu! V úterý 16. dubna od 20.00 se rok 1997 stane skutečností na devadesátkové párty, jakou Praha ještě nezažila!

Na tanečním parketě vám to natřou Urxin Sisters spolu s Šimonem Holým, které doprovodí vizuální diva AKA 47. Následovat je bude DJ Hollywood s nekompromisními peckami, které budou v okolí Malostranské znít až do rána bílého!

Doprovodný program:
Populární server pro výměnu oblečení, VotočVohoz, si pro vás připravil možnost výměny oblečení naživo přímo na akci. Přineste své retro nenošené kousky, pověste je na předem připravená ramínka a vezměte si, co se vám líbí… V devadesátkovém outfitu se bude vyměňovat jedna báseň!

Měsíčník Kulturní Pecka bude na akci pouštět průřez hudebními videoklipy 90. let s odborným komentářem. Kdy a proč jaký song vznikl a co tomu předcházelo, jakou odezvu singl vyvolal a jak velká byla jeho popularita? Začátek přednášky ve 20h.

Celé úterý budeme ladit prostor do té správné atmosféry. Kokpit bude večer připraven a vyzdoben v 90s disco stylu!

FB EVENT: http://www.facebook.com/events/180021638816775


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.