Share |

Parní stroj na vlasy?

Zkroťte vlny jemnou párou

Vlnité vlasy jsou krásné, ale i jejich majitelky často touží po elegantním hladkém účesu. O vyrovnání neposlušných kadeří se s přehledem postará nová parní žehlička na vlasy Babyliss ST395E, pomocí které dosáhnete požadovaný výsledek nejen rychle, ale i bezpečně. Jemná pára s obsahem záporných iontů vlasy šetrně narovná a zároveň jim dodá potřebnou hydrataci a lesk.
 To, co odlišuje BaByliss ST395E od běžných žehliček je funkce napařování, při kterém je z nádržky na vodu generována jemná pára s obsahem až 150 000 iontů / cm3. Narovnávání vlasů je tak velmi účinné a přitom šetrné. Plovoucí destičky jsou navíc potaženy speciální titanově-keramickou vrstvou, která vlasy chrání před nežádoucím poškozením.
Použití parní žehličky je jednoduché – stačí naplnit nádržku s obsahem 8 ml čistou vodou a podle typu vlasů nastavit požadovanou intenzitu páry a teplotu destiček. Tu můžete regulovat na LED displeji v pěti různých úrovních – od 170 do 230 stupňů. Profesionální destičky široké 38 mm mají uprostřed umístěný i speciální zatahovací rozčesávací hřeben, nastavitelný pro jemné i husté vlasy. Samozřejmě, žehličku je možné použít i bez zapnutí funkce napařování.
 
Model BaByliss ST395E koupíte za doporučenou cenu 2 190 Kč.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.