Share |

Panský Dvůr v Dolních Počernicích zve do vlastního Počernického pivovaru i nově zrekonstruovaných lázní U Hastrmana

foto Panský dvůr

Panský Dvůr v Dolních Počernicích má za sebou bohatou historii, nyní se však představuje po kompletní rekonstrukci s širokou nabídkou dobrého jídla, pití a odpočinku pro všechny generace. Komplex se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku a rybníku a leží přibližně 10 km vzdušnou čarou od Starého města pražského. Panský dvůr je ideální místo pro rodiny s dětmi, stejně jako milovníky piva a dobrého jídla, zamilované páry, které si užijí luxusní ubytování s vlastní saunou či vířivkou, hosty vyhledávající odpočinek s wellness i sportovce.
 
Panský Dvůr se nejen nachází v krásném prostředí u zámeckého parku a rybníku, ale zejména nabízí unikátní složení služeb a gastronomie: wellness, luxusní ubytování, česká a mezinárodní kuchyně v několika restauracích, venkovní i vnitřní prostory, zázemí pro speciální eventy, soukromé večírky či svatby. To vše v jednom dvoře. Kvalitní destinací je však Panský Dvůr i pro cyklisty, kteří zde najdou pomoc v případě nehody na kole, mohou zde dočerpat vodu na cestu a pohodlně si odpočinout na zahrádce. Skvělé vyžití je zde samozřejmě pro děti, které mají dětský koutek ve vnitřních prostorách a stejně tak se mohou dosyta vylítat venku, aniž by je kdokoli okřikoval. Vítány jsou zde všechny generace, jednotlivci i velké skupiny. Pohodlné parkování je uvnitř dvoru i v jeho těsné blízkosti pro větší skupiny.
Počernický pivovar
Počernický pivovar prošel v roce 2015/2016 rozsáhlou rekonstrukcí a nyní nabízí unikátní prostory zejména pro milovníky kvalitního piva a zajímavé kuchyně. Pražená cizrna v chilli, pomalu pečené hovězí hrudí, krůtí řízek obalovaný v mlátu, zauzená vepřová žebra marinovaná v citrónové trávě, chilli a koriandru napovídají o neotřelém konceptu, který se snaží nabídnout vhodný pokrm k tradičním českým ležákům i dalším speciálům. Kapacita je zde v případě pivnice 80 míst, na terase 110 míst a ve sládkově sklepě 50 míst. Při hodování lze pozorovat varny piva, které jsou částečně situovány uvnitř restaurace. Šéfkuchař Dominik Branyš
Postupně zde budou v nabídce tato piva: Počernická dvanáctka - světlý ležák, spodně kvašený Počernická Barborka - tmavý ležák, spodně kvašený Počernické pšeničné - svrchně kvašený ležák Počernická I.P.A. - svrchně kvašený speciál
Otevřeno:
pondělí, úterý, středa, čtvrtek 16:00 - 24:00 pátek 16:00 - 02:00
sobota 11:00 - 02:00
neděle 11:00 - 22:00

Restaurace Léta Páně
Otevřeno denně od 11.00 do 24.00 hodin.
Tradiční českou kuchyni si lze vychutnat ve stylovém prostředí bývalé sladovny. Smažený řízek na 100 způsobů, domácí uzeniny a pečená masa doplňují oblíbená jídla z mezinárodní kuchyně, ke kterým je podáván Plzeňský Prazdroj nebo některé z vynikajících moravských vín. Kromě dětských pokrmů restaurace nabízí atrakci v podobě krmení kapříků v potoce. Restaurace má také svojí sádku nad potokem se pstruhy duhovými, které lze připravit na grilu s rozmarýnem. Hlavní část restaurace s barem má kapacitu 100 míst k sezení. V letních měsících je k dispozici posezení na venkovní terase s kapacitou 100 míst. Šéfkuchař: Jiří Dobš
Pizzerie Al Mulino
Otevřeno denně od 11.00 do 24.00 hodin.
Kdo zrovna nemá chuť na českou klasiku, může zavítat jen o pár metrů dále do bývalého mlýna, jehož historie se váže k roku 1862. Architektura zde byla tehdy inspirována módními motivy anglické novogotiky. Dnes se zde nachází restaurace, která nabízí ideální propojení české tradice a mlynářského řemesla s moderní italskou gastronomií. Interiér restaurace je laděný do konce 19. století s důrazem na detaily z tehdejší doby. V nabídce menu se nachází mořské plody, široká škála těstovin, pizzy, rizota, ale i prvotřídní masa, kde nechybí speciality jako jehněčí kolínko s cibulovou marmeládou a pečenými brambůrky nebo hovězí steak s kostí z plemene Chianina (cca 600-1000g) s grilovanou zeleninou a listovým salátem. Pro ty, kdo vybírají raději mezi lehčími jídly, je zde v nabídce řada čerstvých salátů.
Kapacita:
Přízemí 80 míst + zahrádka 100 míst Suterén 40 míst + zahrádka 20 míst Patro 70 míst + salonek 16 míst
Lázně U Hastrmana
Otevřeno denně od 17.00 – 22.00 hodin.
Vstupné: 290 Kč včetně ručníku a prostěradla.
Oázou pro tělesnou i duševní svěžest jsou lázně U Hastrmana nabízející dokonalý odpočinek. V komfortním prostředí lázeňského spa dochází ke spojení fantastických tělo hýčkajících procedur a exotického interiéru. Lázně U Hastrmana disponují třemi privátními místnostmi, z nichž dvě jsou speciálně navrženy pro páry. Návštěvníci lázní si mohou plně vychutnat řadu orientálních, pivních i vinných procedur, od hloubkové svalové masáže a relaxační aromaterapie až po koupelové rituály a detoxikační zábaly. Nově je zde otevřeno i venkovní wellness s parní saunou.
Ubytování U Hastrmana
Rodinný penzion nabízí celkovou kapacitu 16 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, minibarem, televizí se satelitem a připojením na internet. Součástí penzionu je malá letní terasa. K ubytování je možno na přání zajistit snídani, oběd i večeři. Každý pokoj je něčím unikátní, ať už je to soukromá vířivka a sauna, nebo prostorná měděná vana s výhledem na počernický rybník a postel s nebesy. Ubytování je vhodné pro business klientelu s vysokými nároky na servis a služby, pro svatebčany, ale také pro romantické výlety do Prahy a okolí.
Panský Dvůr Dolní Počernice - Národních hrdinů 3, Praha 9, www.pddp.cz 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.